Açıkgöz; Yarışı bırakmayacağız

Açıkgöz; Yarışı bırakmayacağız
Birinci Amatör Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun ilk devresinin ilk maçında kendi sahalarında 4-1 mağlup ettikleri Silivri Ortaköyspor engelini ikinci maçta da aşarak zirve yarışından kopmamayı amaçlayan İzzettinspor, bu maçın hazırlık

Kulüp Başkanı Ali Açıkgöz, Süper Amatör Lig yolundaki yarışı bırakmayacaklarını ve her maça aynı ciddiyetle çıkarak sezon sonu grupta ilk iki sırada yer alıp İzzettinspor’un Süper Amatördeki yerini almasını sağlayacaklarını söyledi. Ligin ilk devresini 22 puanla ikinci sırada tamladıklarını fakat ikinci devrede bunun böyle olmayacağını söyleyen Başkan Ali Açıkgöz, “Sezona çok iyi başladık fakat ilerleyen haftalarda toplam 8 puan kayıp yaşadık. Bu kayıp puanları ligin ikinci devresinde telafi edip sezonu ilk ikide tamamlamak için çaba göstereceğiz.

Bazı şanssızlıklardan dolayı yaşanan kayıpları oyuncularımızın telafi edeceğini düşünüyorum. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Silivri Ortaköyspor maçı da diğer maçlar gibi bizim en önem verdiğimiz maçlardan biridir. Her rakibe saygımızı asla eksik göstermeyeceğiz. Her rakip bizim ebedi dostumuz fakat sahada ezeli rakibimiz olacaktır. Oyun kuralları çerçevesinde kazanmak için sahada neler yapılması gerekiyorsa bizler onun mücadelesini vereceğiz. İzzettinspor’u bu sezon Süper Amatör Lige çıkarıp başarıyı bununla pekiştireceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum