Alex de Souza İstanbul'da

Alex de Souza İstanbul'da
Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex De Souza, dün gece İstanbul'a geldi.
 Atatürk Havalimanı'nda kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı zor anlar yaşayan Alex, tuvalete kaçtı. Yaklaşık 25 dakika tuvalette bekleyen Alex için kapıda nöbet tutuldu.
Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen jübile maçında futbol yaşantısına son noktayı koyan Brezilyalı eski futbolcu Alex De Souza, eşi Daianne De Souza ile birlikte Türkiye'ye geldi.

YOĞUN İLGİ NEDENİYLE TUVALETE SAKLANMAK ZORUNDA KALDI!

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla saat 22.00'de Sao Paulo'dan İstanbul'a gelen Alex De Souza'ya Atatürk Havalimanı'nda yoğun ilgi vardı. Pasaport kontrolünün ardından hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kırmayan Alex, kendisine ilgi yoğunlaşınca tuvalete saklandı.

TUVALETİN KAPILARI KAPATILDI

Alex'in bulunduğu yere kimsenin girmemesi için kapıda nöbet tutuldu. Alex'in bulunduğu tuvalete eski tercümanı Samet Güzel, eşi ve yakınları girebildi. Tuvalete girmek için bekleyen personel ve yolcular ise içeri alınmadı.

YOLCULAR, TARAFTARLARIN ARASINDA KALDI

Yaklaşık 25 dakika tuvalette bekleyen Alex De Souza, daha sonra buradan çıkarak polis korumaları eşliğinde havalimanından çıkmak istedi. Ancak kendisini karşılamaya gelen taraftarlar Alex'i görünce bir anda ortalık karıştı. Bazı yolcular taraftarlar arasında kalıp yere düştü. Alex ve eşi daha sonra kendisi için gelen araca binerek havalimanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.