Ali Şen'den şok çıkış!

Ali Şen'den şok çıkış!
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ve dördüncü yıldızı Galatasaray'a kaptırmasının ardından büyük bir moral bozukluğu yaşanan sarı-lacivertlilerde efsane başkanlardan Ali Şen'den başkan Aziz Yıldırım'a şok tavsiye geldi.

"GELECEK FENERBAHÇE AÇISINDAN PARLAK DEĞİL"
Sporx.com'a açıklamalarda bulunan efsane başkan, tek çarenin Aziz Yıldırım'ın koltuğunu Ali Koç'a devretmesi olduğunu açıkladı. "Benim sayın Yıldırım'a tavsiyem kulübün akil insanlarını birararay toplayarak bu genel kurula Ali Koç başkanlığında bir listeyle girilmesidir. Yoksa gelecek hem Fenerbahçe hem de Aziz Yıldırım açısından pek parlak görünmüyor. Bu istifa sesleri ve tepki kar topu gibi büyür" diyen Ali Şen, "Benim Aziz Bey'e tavsiyem Ali Koç'u başkan yapmasıdır" dedi.

"ALİ KOÇ, BAŞKANLIK TEKLİFİNE HAYIR DEMEZ"
Şen, kısa bir süre sonra yapılacak olan genel kurulun Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sezon başında 'A antrenör gitsin, b antrenör gelsin' diyorsun. 'Sorumluluk benim' diyorsun. Peki, lig bitti, o zaman sorumluluk yerine getirilmeli. Aziz Yıldırım bu başarısızlığın karşılığında yapılması gerekeni yapmalı. Bunun yolu belli. Şurda genel kurula sayılı günler kaldı. Aziz Bey, kulübün üst düzey isimlerini bu hafta bir an evvel toplayarak Ali Koç'un başkanlığında bir liste yapılmasını sağlamalıdır. Ali Koç'un buna hayır diyeceğini sanmıyorum. 81 yılında ben listeyi bir gecede yaptım bugün de yapılır. Benim tavsiyem bu. Bu tavsiyem hem Fenerbahçe'nin hem de bu kulübe büyük hizmetleri dokunmuş Aziz Yıldırım'ın menfaatinedir. Bugün stadı dolduramakta güçlük çekiyoruz... Her geçen hafta maçlara giden seyircimiz azalıyor. Ama Ali Koç başkanlığında taraftarı da, basını da, yayıncı kuruluşu da herkes bundan heyecan duyar, stad dolar, heyecan artar. Hem Fenerbahçe'ye hem de Türk futboluna renk gelir. Benim tavsiyem bu" açıklamasını yaptı.

"BU İŞİN SORUMLUSU İSMAİL DEĞİL AZİZ YILDIRIM'DIR"
Kulübün mali durumunun da iyi olmadığını altını çizen Ali Şen, "Kulübün ciddi reformlara ihtiyacı var. Seneye Fenerbahçe'nin işi daha zor olacak. Karşısında 4. yıldızını takmış rahatlamış bir Galatasaray olacak. Beşiktaş'ın stadı açılmış olacak. Beşiktaş'ın oturmuş genç bir takımı var. Trabzonspor keza bu yıl kadrosunun iskeletini kurmuş seneye daha iyi olma ihtimali çok yüksek. Fenerbahçe'nin bu nedenle işi çok zor olacak. 'Aziz Yıldırım istifa' denmeye başladı. Bu kar topu gibi büyüyecektir. Onun için tavsiyem Aziz Yıldırım biran evvel yüksek divan kurulu başkanını da yanına alarak eski başkanlar, kulübün efsane isimleri, oyuncuları bir araya toplayıp onların fikirlerini almalı. Aziz Bey'in şu ortamda seçime tek başına girip kazanması maharet değil. Bugün Fenerbahçe'de başkanlık için hazır olan insanlar var. Mesela Ali Koç. Ama Ali Koç küsmüş, küstürülmüş. Bu genel kurulun mevcut şartlarda Fenerbahçe'ye getireceği bir artı yok. Bir şey değiştirmeyecek. Aynı şey devam edecek, Aziz Yıldırım tekrar yeniden devam etse de taraftar ilk fırsatta başarısızlıkta 'Yeter Yıldırım yeter' demeye başlayacak. Bu yılın bir tek sorumlusu vardır o da Aziz Yıldırım'dır. Asla İsmail filan değil. Zaten başkan da sorumluluk benim demişti Ersun'u kovup İsmail'i getirdiğinde. Biz başkana inanmak zorundayız" dedi.

"TEK ŞART VAR, O DA G.SARAY 5. YA DA 6. OLURSA..."
Şen, son olarak, "Fenerbahçe birinci olamayıp ikinci oluyorsa fazla zararı yok ama Galatasaray üçüncü oluyorsa tabii ki... Ama sen ikinci oluyorsan, Galatasaray birinci oluyorsa o zaman zararı çok. Galatasaray şampiyon olduğu için Fenerbahçe'lilerin bu ikinciliği başarı olarak kabul etmesi mümkün değil. Fenerbahçe üçüncü bitirebilir, dördüncü bitirebilir, olabilir denebilir. Ama bir şartla o da G.Saray beşinciyle, altıncıysa" diye konuştu.
 
Kaynak: sporx.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.