Amatör Spor Kulüplerine 10’ar bin lira verildi

Amatör Spor Kulüplerine 10’ar bin lira verildi
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın spora ve sporculara verdiği destek devam ediyor. Amatör Spor Kulüplerine 10’ar bin lira nakdi yardımda bulunuldu.

Amatör Spor Kulüplerine desteğini forma, eşofman, maç ve antrenman topu gibi malzeme yardımları yanı sıra lojistik destek vererek de sürdüren Başkan Cem Kara, aynı zamanda her yıl kulüplere nakdi yardımda da bulunuyor. Amatör Spor Kulüplerinin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla geçtiğimiz aylarda birçok kulübe nakdi yardım yapılırken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bu ayda Özörencik, Subaşı, Çanakça ve Kabakça Spor Kulüplerine çeklerini makamında takdim etti.

Başarılar diledi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı Çatalca Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Çatalca Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Gökçe eşliğinde ziyaret eden Özörencik Spor Kulübü Başkanı Ersin Acar, Subaşı Spor Kulübü Başkanı Kadir Yıldırım, Çanakça Spor Kulübü Başkanı S. İbrahim Sofular ve Kabakça Spor Kulübü Başkanı Zeki Turabay’a hayırlı uğurlu olsun temennisi ile başarılar dileyerek nakdi yardımları teslim eden Başkan Cem Kara, sporun önemine bir kez daha dikkat çekti. Öncelikle çocuklara eğitimlerinin yanı sıra spor alışkanlığı kazandırmanın yararlarına değinen Başkan Kara, sporun birleştirici ve kaynaştırıcı özelliği ile Çatalca’nın adının sporda da öne çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Cem Kara, imkânları ölçüsünde desteklerini sürdüreceklerinin de altını çizdi.

Malzeme yardımında bulunuldu

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, daha önce nakdi yardım yapılan Ormanlı Spor Kulüp Başkanı Kerem Beceren’e de talepleri doğrultusunda ihtiyaçları olan malzemeleri teslim etti. Tören sonunda Başkan Cem Kara’ya desteklerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanları forma hediye etti ve toplu fotoğraf çektirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.