Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı

Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı
Çatalca Belediyesi, ilçe sınırlarında faaliyet gösteren Ovayenice ve Yalıköy Spor Kulüplerine malzeme desteğinde bulundu.
Ovayenice Spor Kulübü Başkanı Mete Atıcılar ve Yalıköy Spor Kulübü Başkanı Yaşar Kaçar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret ederek kulüplerinin ihtiyacı olan spor malzemelerini Başkan Cem Kara’nın elinden aldı.

Ziyarette kulüplerin sorunları, tesisler ve sahaların durumları hakkında istişarede bulunulurken Başkan Cem Kara, spor kulüplerinin çalışmaları hakkında da bilgi alarak başarılar diledi.


Desteklerimiz devam edecek

Belediye Başkanı Cem Kara, gençlerin spora yönlendirilmesi, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması noktasında herkese görevler düştüğünü belirterek, “Biz belediye olarak spora her zaman destek olduk ve bütün sporcu, takım, kulüp ve yöneticilerimizin başarılı olması, hedeflerine ulaşması için desteklerimize her zaman devam edeceğiz. Spor kulüplerimiz sayesinde çocuklarımız hem spor alt yapısından yetişme hem de keyifli zaman geçirme fırsatı buluyor ” dedi.

Ziyaret sonunda Kulüp Başkanları Atıcılar ve Kaçar, spora gönül veren ve amatör spor kulüplerine desteğini esirgemeyen Başkan Cem Kara’ya teşekkür ederek sporun ve sporcunun dostu ve destekleyicisi olduğunu her fırsatta kanıtladığını ifade ettiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.