Arda Turan yine Milli Takım kadrosunda yok...

Arda Turan yine  Milli Takım kadrosunda yok...
Ve Milli Takım kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ukrayna ve İzlanda maçları için A Milli Takım aday kadrosunu belirledi.Arda Turan, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan kadroya çağrılmadı. Milli Takım kadrosuna Öme



Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Ukrayna ve İzlanda ile oynayacağı maçlar öncesinde aday kadrosu belli oldu. 

YILDIZLAR LİSTEDE YER ALMADI! BİR DE SÜRPRİZ İSİM...
Rusya ve Hırvatistan maçları öncesinde Fatih Terim tarafından kadroya çağrılmayan; Arda Turan, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan yine kadroya çağrılmadı. Ayrıca Terim, sürpriz bir hamle yaparak listeye Ömer Toprak'ı dahil ederken Gökhan Töre'yi kadroya dahil etmedi.

ARDA TURAN YİNE YOK
Listede yer almayan isimler arasındaki Arda Turan Barcelona'da bu sezon çıktığı 9 resmi maçta 5 gol kaydederken 4 asistlik bir performans sergiledi. Barcelonalı yıldız oyuncu takımının Mönchengladbach ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında ise attığı golle galibiyeti getirmişti.

KADROYU BEĞENDİ!
Öte yandan Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım kadrosuna davet etmediği Barcelonalı futbolcu Arda Turan, karar açıklanır açıklanmaz Milli Takımlar hesabının Instagram sayfasından yaptığı kadro paylaşımını beğenmesi gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.