Armağan Turhan ile yollar ayrıldı

Armağan Turhan ile yollar ayrıldı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tepecikspor’da ardı ardına alınan kötü neticelerden sonra yönetim olaya el koydu ve Teknik Direktör Armağan Turhan ve ekibi ile yolların ayrılmasına karar verdi.

Önceki gün yönetim kurulunun toplanmasıyla Teknik Direktör Armağan Turhan ve ekibinin devam edip etmemesi yönündeki durumunu masaya yatırdıklarını söyleyen Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, yönetimin kararı doğrultusunda yapılan toplantıdan çıkar karar Teknik ekip ile yolların ayrılması yönünde alındığını söyledi. Tepecikspor’un aldığı başarısız neticelerden sonda böyle bir kararın verildiğini söyleyen Mehmet Eyüboğlu, “Son haftalarda alınan kötü neticeler, camiamızı olumsuz yönde etkilemiştir.

Yönetim kurulumuz ile birlikte yaptığımız toplantı sonrasında Teknik Direktör Armağan Turhan, ile yolların ayrılması yönünde bir karar vermiş bulunmaktayız. Armağan Turhan hocamızın bizlere önemli katkıları olduğuna inancımız tamdır fakat bir kan değişikliğinin takıma fayda getireceğinden böyle bir kararın altına imza atmış bulunmaktayız.

Kendisine Tepecikspor camiasına bu zamana kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki Teknik Direktörlük yaşamında kendisine başarılar diliyoruz” dedi. Teknik Direktör Armağan Turhan ile birlikte Kondisyoner Burak Önal, daha önce görevinden ayrılan Bülent Taşkın ve Kaleci Antrenörü İhsan Şen ile de yolların ayrıldığı söylendi.

Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, yeni teknik kadronun oluşması için gerekli arayışların devam ettiğini en kısa sürede yeni teknik ekiplerini basına tanıtacaklarını ifade etti. Başkan Vekili Eyüboğlu, yeni teknik kadro oluşana kadar takımı Altyapı Koordinatörü Teknik Direktör Şenol Demir’in çalıştıracağını yardımcılıklarını Altyapı Antrenörlerinden Ufuk Çam, Ferruh Eren ve kaleci Antrenörü olarak ta Akın Karagöz’ün görev yapacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.