Arnavutköy, şaşırtmaya devam etti: 2-2

Arnavutköy, şaşırtmaya devam etti: 2-2
Ligde ardı ardına alınan kötü neticelere bir yenisini daha ekleyen Arnavutköy Belediyespor, şampiyonluk yarışından büyük bir ihtimalle kopmuş göründü. Lider Kocaelispor’un 8 puan gerisinde kalan Arnavutköy Belediyespor’un işinin zor olduğu gözüküyor.

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Grup Lideri Kocaelispor karşısında 2-0 geriye düşen Arnavutköy Belediyespor, önce farkı bire indirdi ardından da rakibinin iki kırmızı kart görmesiyle sahada 9 kişi kalmasından faydalanarak beraberlik sayısını buldu.  Arnavutköy Belediye Stadında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan konuk Kocaelispor, 6. dakikada Hamza Mutlu’nun golü ile 1-0 öne geçti.


İlk yarıyı Deplasmanda 1-0 önde kapayan Kocaelispor, ikinci yarıya da golle başladı. 52. dakikada gelişen Kocaelispor atağında Samet Bektaş’ın kendi kalesine attığı golle sevinen Kocaelispor, farkı ikiye çıkarmanın mutluluğunu yaşadı. Farkı ikiye çıkaran ve 2-0’lık skorla rakibini şoka uğratan Kocaelispor, bu dakikadan sonra oyun disiplininden kopardı. 54. dakikada Cem Keskin’in ve 90+4. dakikada Aytaç Şahinkaya’nın golü ile yıkıldı. Skoru 2-2’ye getiren Arnavutköy Belediyespor’u adeta ipten alan Aytaç Şahinkaya, attığı golden sonra büyük sevinç yaşadı. Kocaelispor’da Sefa Narin 73, Mert Yavuz ise 90+3. dakikada gördükleri kırmızı kartla oyun dışında kaldılar. Arnavutköy Belediyespor, bu eksilmeyi fırsat bildi ve bir puanı son dakika golü ile kurtardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.