Avcılar’da şampiyonlar gecesi

Avcılar’da şampiyonlar gecesi
Avcılar Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla, Türk ve yabancı vücut geliştirme şampiyonları “2015 İstanbul Şampiyonlar Gecesi”nde buluştu.
Milli Takım Antrenörü Gürel Özgür organizasyonluğunda Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede konuşan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcıların kültür-sanat kenti olmanın yanında spor kenti olma hedefinin de olduğunu belirterek; “Gençlerimize sporu ve sporcuları tanıtmak, halkı sporun her branşına teşvik etmek ve ülke genelinde sporun yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla sporcularımızla bir araya geldik. Gençliğe rol model olmak amacıyla her tür spor faaliyetlerini destekliyor, Body Building-Body Fitness-Bikini Fitness Şampiyonlarına ev sahipliği yapmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.  

Başkan Dr. Handan Toprak Benli’ye, konuşmasının ardından organizasyona vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Milli Takım Antrenörü Gürel Özgür tarafından gecenin anısına ödül verildi. 

Şampiyon sporcuların slayt video gösterileri ile tanıtımlarının yapılması ile devam eden gecede, onur konukları ve tüm sporcular için ödül töreni düzenlendi. Ödül törenin ardından Türk ve yabancı vücut şampiyonları, Body Building - Body Fitness - Bikini Fitness dallarında gösteri yaptılar. Erkek ve bayan sporcular tarafından yapılan gösteriler ilgiyle izlenirken, seyirciler tarafından büyük alkış aldı. 

Organizasyon Başkan Dr. Handan Toprak Benli ve Milli Takım Antrenörü Gürel Özgür tarafından tüm sporcu ve katılımcılara ödüllerinin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.