Avcılar'da Spor'u hep birlikte zirveye taşıyacağız...

Avcılar'da Spor'u hep birlikte zirveye taşıyacağız...
Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yunus Yıldırım, basın mensuplarını sabah kahvaltısında ağırladı.

Cihangirspor Kulübü Başkanı Ednan Çoban, Denizköşlerspor Kulübü Başkanı Münir Sivrikaya, Mustafa Kemalpaşaspor Kulübü Başkanı Mehmet Aslan, Yeşilkentspor Kulübü Başkanı Aytekin Yayla'nın da katıldığı  kahvaltıda Avcılar'dakı kulüplerin sorunları ve sıkıntıları masaya yatırıldı.

Liglerin başlamasına kısa bir süre kala sorunların ele alındığı toplantıda, Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yunus Yıldırım, ve 10 amatör spor kulübü yöneticileri, sorunlarını ve isteklerini dile getirdiler.

Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yunus Yıldırım, ilçe yöneticilerinin spora ve sporcuya katkıda bulunması gerektiğine dikkat çekerek, "Bizler Avcılar'da spora büyük katkılar sunduk, elimizden geleni yaptık. Kulüpler Birliğimizi kurduk, bütün spor kulüplerimizin haklarını aramak daha kolay duruma geldi. Birlik ve beraberlik içinde yürüdük. 15 senedir Avcılar'da Kulüpler Birliği diye bir kurum yoktu, Avcılar Belediyesi bu tür oluşuma alışık değildi, hiç bir kişi yada kulüp hakkını arayamıyordu, amatör spor kulüplerine hiç kimse yardım etmiyordu. Biz artık hakkımızı istiyoruz. Bizler yüzlerce gencimizle uğraşıyoruz; vaktimizi ve naktimizi veriyoruz. Kulüplerimiz ve başkanlarımız bunları yaparken, destek isterken, köstek olununca sıkıntı yaşıyoruz" diye konuştu.

Yerel basının da amatör spor kulüplerine destek olması ve seslerini kamuoyuna ulaştırmak anlamında katkı sağlaması gerektiğini ifade eden Başkan Yıldırım, "Avcılar'da basının duyarlılığı ile Avcılar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Futbol Federasyonu kulüplerimizin ihtiyaçlarına duyarsız kalamayacaklar. Bizler spora , sporcularımıza ve kulüplerimize sahip çıkıldığında çok başarılı işlerin ortaya konacağını gayet net görüyoruz" dedi.

BELEDİYE SÖZ VERDİ

Avcılar Belediyesi yönetiminin spora ve sporcuya duyarlı olduğunun da altını çizen Avcılar Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yunus Yıldırım, sözlerini şöyle sonlandırdı; "Avcılar Belediyesinin spor kulüplerimize yardımcı olacağını kıymetli yetkililer hep söylediler ve söylüyorlar. Avcılar Belediyesi yöneticilerinin desteği Avcılar'da sporun çıtasını yükseltecektir. Amatör Spor Kulüpleri Birliği ve spor kulübü yöneticileri olarak belediyemize güveniyoruz, destek olacaklarını biliyoruz. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve Başkan Yardımcısı Burçin Baykal ile sıkça bir araya geliyor, spor alanında yapılacak çalışmaları birlikte değerlendiriyoruz."

Yakup Tezcan / Avcılar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.