Avrupa’nın parlayan yıldızı Büyükçekmece!

Avrupa’nın parlayan yıldızı Büyükçekmece!
Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa Kupası G Grubu beşinci maçında Belçika'da oynadığı maçta yeni bir zafere daha imza attı.

Demir İnşaat Büyükçekmece, İstanbul'da 5 farkla yenildiği Mons-Hainaut'u Belçika'da 5 farkla (69-64) mağlup ederek grubunda liderliğe yükseldi.

 

Grup lideri Büyükçekmece

 

Temsilcimiz bu sonuçla gruptaki 4'üncü galibiyetini elde ederken, Belçika ekibi ise 2'nci mağlubiyetini yaşadı. Karşılaşmanın en skorer ismi, Demir İnşaat Büyükçekmece'de 19 sayı kaydeden Bracey Wright oldu.

Demir İnşaat Büyükçekmece maçın ilk çeyreğini 20-15, devreyi de 31-26 önde tamamladı. Maçın 3'üncü çeyreğinde temposunu düşürmeyen Demir İnşaat Büyükçekmece, çeyreğin sonunda 49-43'lük skorla farkı 6 sayıya çıkardı. Son periyottaki oyuna da ağırlığını koyan Demir İnşaat Büyükçekmece, mücadeleden 69-64 galip ayrıldı.

 

Başkan Akgün, takımı kutladı

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşat Büyükçekmece Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın Avrupa’nın parlayana yıldızı olduğunu belirterek, takım oyuncuları ve teknik ekibi kutladı.

Büyükçekmece gelecek hafta grubundaki son maçı Sigal Prishtina ile oynarken Khimik ile Hainaut karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.