Avrupa’nın yıldız, Büyükçekmece!

Avrupa’nın yıldız, Büyükçekmece!
Demir İnşaat Büyükçekmece, FIBA Europe Cup G Grubu 6. ve son hafta maçında deplasmanda Kosova temsilcisi Sigal’ı 84-66 yenerek grup lideri olarak bir üst tura yükseldi.

Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelenin 5. dakikasını Demir İnşaat Büyükçekmece 13-10 önde geçti. İyi oyununu sürdüren mavi-beyazlılar, ilk çeyreği 21-17 önde tamamladı.

Büyükçekmece baştan sona üstündü

İki takımın da karşılıklı skor ürettiği maçta 15. dakika 31-28 Demir İnşaat Büyükçekmece’nin üstünlüğüyle geride kaldı. Farkı açan mavi-beyazlı ekip, devre arasına 49-37 önde girdi. Baştan sona skor üstünlüğünü elinde bulunduran Demir İnşaat Büyükçekmece, üçüncü çeyreğini 66-54 önde tamamladığı maçı 84-66 kazandı. Bu sonuçla Demir İnşaat Büyükçekmece, grubunu 5 galibiyetle zirvede tamamladı.

“Bir kez daha gurur duyduk”

Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Takımı Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, FIBA Europe Cup G Grubunu lider olarak tamamlayan Demir İnşaat Büyükçekmece’yi kutlayarak, “Takımımızla bir kez daha gurur duyduk. Bir süt turda da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, Büyükçekmece’nin adını tüm Avrupa’da duyuracağız” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.