Aykut Kocaman'ın Sözleri Yeniden Gündemde

Aykut Kocaman'ın Sözleri Yeniden Gündemde
Aziz Yıldırım'ın beraat etmesinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar, Aykut Kocaman'ın 3 Temmuz sürecinde sarf ettiği "Şimdi verilecek karar mahkemelerde geri döndüğünde ne olacak" sözünü hatırlattı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Şike Davası'ndan beraat etmesiyle birlikte sarı lacivertli camiada büyük sevinç yaşandı.

KOCAMAN'IN KONUŞMALARI GÜNDEME GELDİ

3 Temmuz'da başlayan şike soruşturması, tüm sanıkların beraat etmesiyle sonuçlanırken o dönem Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman'ın yaptığı bir konuşma gündeme geldi.

"ALEX'İN 28 GOLÜ, EMRE'NİN ÇIRPINMASI NE OLACAK"

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu
Kocaman, açıklamasında, "Şimdi verilecek karar mahkemelerde geri döndüğünde ne olacak? Alex'in 28 golü, Emre'nin çırpınması, Gökhan Gönül'ün, Santos'un çırpınması ne olacak? 17 maç 16 galibiyet..." ifadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Şike Davası'nda tüm sanıkların beraat etmesinden sonra sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medyada konuyla alakalı fotoğraflar, mesajlar paylaşarak sevinç gösterilerinde bulundu. Ayrıca Fenerbahçeli taraftarlar, Aykut Kocaman'ın 3 Temmuz sürecinde sarf ettiği "Şimdi verilecek karar mahkemelerde geri döndüğünde ne olacak? Alex'in 28 golü, Emre'nin çırpınması ve gerçeğin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır." sözlerini hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.