Bakırköy derbisinden galip çıkmadı

Bakırköy derbisinden galip çıkmadı
İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda ikinci haftasında iki Bakırköy takımını karşı karşıya getiren maçtan galip çıkmadı.

Yeşilköyspor ile Osmaniye İstiklalspor’un Bakırköy Belediyesi 1 Nolu stadında oynanan müsabakada taraflar 1-1 berabere kalarak yenişemedi. Yeşilköyspor 65 dakika 10 kişi oynadığı maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bakırköy Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Osmaniye İstiklalspor takımı taraftar derneklerinin hazırlamış olduğu “Mekanın cennet olsun Özgecan Aslan kızımız”, “Dört Şehit Pilotumuza Allah’tan rahmet dileriz’ pankartı ile çıktı.

Birkan 23.dakikada kızardı

Yeşilköyspor’da Birkan ile Osmaniye İstiklalspor’da Rıdvan tribünlerin önünde ikili mücadeleye girdi. Rakibine sert giren Birkan kırmızı kartla ihraç edilirken, itiraza gelen kaleci Mert de sarı kart gördü. Osmaniye İstiklalspor’lu futbolcu ayağına aldığı darbe nedeniyle sakatlanarak yerini zorunlu bir değişiklikle Fatih’e bıraktı.


Yeşilköyspor 10 kişi ile golü buldu


23.dakikada 10 kişi kalan Yeşilköyspor 31.dakikada golü buldu. Kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta Dağıstan'ın şutu Erdoğan’ın müdahalesi ile top direğe çarpıp oyun alanına döndü. Penaltı noktası üzerinde topun gelişine vuran Yeşilköyspor’un yabancı oyuncusu Cedric takımını öne geçirdi.1-0. Bu gol ilk yarının skorunu belirledi.

Osmaniye İstiklal ikinci yarı daha cesur oynadı

Bir kişi eksik rakibine oranla ikinci yarıya daha istekli çıkan Osmaniye İstiklalspor çok geçmeden golü buldu. Sağ kanattan kazanılan taç atışı aniden kontra atağa dönüştü ve kafa ile aşırtılan topu Sonat aldı ve ceza sahası içerisine kadar girdi. Sağ kanattan yerden pasında topun gelişine vuran Murat Erdi dengeyi sağladı.1-1. Mücadelede geriye kalan bölümlerde başka gol olmayınca müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi ve iki Bakırköy takımı sahadan puanları paylaşarak ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.