Bakırköy spor'da amaç tekrar süper lig

Bakırköy spor'da amaç tekrar süper lig
1990-1993 yılları arasında Süper Lig’de(O zaman ki adı Türkiye 1.ligi) başarıyla mücadele eden Bakırköyspor’da camia tekrar süper lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Süper lig’de Tavşan Mustafa, Araszkiewicz, Nowak, Fuat Buruk’lu kadrosuyla ligde kasırga gibi esen Bakırköyspor’da öncelikli hedef süper amatör küme klasman grubu karşılaşmalarında ilk 2 sırayı alarak Bölgesel Amatör Lige çıkmak.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun grup maçlarında ilk 2 sırayı alarak klasman grubu maçlarında oynamaya hak kazanan Bakırköyspor ve Yeşilköyspor’a Bakırköy Belediyesi Milli Mücadele Eğitimciler Lokalinde  verdiği kahvaltıda; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti.

 

Eski Bakırköysporlu, Fenerbahçeli milli futbolcu Mustafa Arabacıbaşı(Tavşan Mustafa) , İstanbul eski Emniyet Müdürü Şevket Ayaz, Bakırköyspor ve Yeşilköysporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı kahvaltıda konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu duygularını şu şekilde ifade etti: “Bakırköyspor gibi süper ligde, birinci ligde uzun yıllar başarıyla mücadele etmiş Bakırköyspor’umuzun şu an amatör kümede mücadele etmesi bizleri üzüyor. Biz belediye olarak işadamlarımızın, Bakırköyspor gönüllülerinin bir araya gelerek Bakırköyspor’u layık olduğu yerlere getirmek için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız.14 farklı branşta mücadele eden Bakırköy’deki tüm amatör kulüplerimize ve sporcularımıza da destek veriyoruz ve artırarak vermeye de devam edeceğiz.”

 

Kahvaltıya katılan Bakırköysporlu ve Yeşilköysporlu yöneticilerde; Bakırköyspor adı altında Bakırköy’deki amatör kulüplerin daha fazla başarıyı yakalamak adına birleşmesi gerektiğini vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.