Barcelona-Juventus maçı ne zaman şifresiz hangi kanalda saat kaçta?

Barcelona-Juventus maçı ne zaman şifresiz hangi kanalda saat kaçta?
Kulüpler bazında yapılan en prestijli organizasyon olan Şampiyonlar Ligi serüveni Barcelona-Juventus maçı ile başlıyor. Peki, Barcelona-Juventus maçı hangi kanalda saat kaçta?
Avrupa futbolunun devlerini karşı karşıya getiren ve bu nedenle Devler Ligi olarak da anılan Şampiyonlar Ligi büyük heyecana neden oluyor. Futbolseverlerin yakından takip ettiği bu organizasyonda  haftanın en önemli maçlarından bir tanesi bugün Camp Nou'da Barcelona-Juventus karşılaşması olacak. Neymar'ı kaybederek büyük yara alan Barcelona, son üç sezonda iki kere kupa finalisti olan Juventus'u kendi sahasında ağırlayacak.

Barcelona-Juventus maçı ne zaman hangi kanalda saat kacta?


12 Eylül Salı günü saat 21.45'te başlayacak mücadele TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek. 

MUHTEMEL 11'LER


Barcelona: Ter Stegen, Vidal, Pique, Umtiti, Jordi Alba, Busquets, Paulinho, İniesta, Deulofeu, Messi, Suarez

Juventus: Buffon, De Sciglio, Chiellini, Rugani, Alex Sandro, Pjanic, Khedira, Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Higuain
 
MESSİ İMZALIYOR


Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile karşılaşacak olan Barcelona'da gündem süperstar Lionel Messi. Manchester City'nin ilgilendiği iddiaları olan Messi için yönetim Messi'yi kadroda tutmak için her yolu deneyecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Barcelona Başkanı Joseph Maria Bartomeu açıklamalarda bulundu. Bartomeu, “Messi ile her konuda anlaştık. Üç sözleşmemiz var. Bir tanesi Messi Vakfı’yla. Vakıf başkanı olan kardeşiyle imzaları attık. İmaj haklar sözleşmesiniyse babasıyla imzaladık. Üçüncü sözleşme olan iş sözleşmesini de Messi’nin yetkilerini elinde bulunduran babasıyla imzaladık” açıklamasını yaparak dedikodulara açıklık getirmiş oldu.
 
JUVENTUS'TAN TRANSFERE 145 MİLYON EURO


Şampiyonlar Ligi'nde son 2 sezonun finalisti Juventus bu sefer şeytanın bacağını kırmak istiyor. Kadrosuna, Höwedes, Matuidi, Del Fabro, Bernardeschi, De Sciglio, Szczesny, Douglas Costa, Benatia, Cuadrado ve Bentancur'u katarak toplam 145 milyon euro ödeyen Juve bu sene kupayı müzesine götürmek istiyor.

Barcelona-Juventus arasındaki son 5 maç

Juventus 1 - 2 Barcelona
Barcelona 0 - 0 Juventus
Juventus 3 - 0 Barcelona
Juventus 1 - 3 Barcelona
Barcelona 1 - 2 Juventus

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.