Başakşehir'e paşalar gibi forvet

Başakşehir'e paşalar gibi forvet
Everton’da forma şansı bulmakta zorlanan Cenk Tosun, Premier Lig ekibinde ocak ayına kadar ilk 11 şansı bulamazsa devre arası transfer döneminde Süper Lig’e dönecek. Tecrübeli golcünün Medipol Başakşehir’e imza atabileceği belirtiliyor
Everton’da yedek kulübesine hapsedilen, milli takımda ise istikrarlı bir şekilde forma giyen Cenk Tosun’un Moldova karşısında 2 gol atması Avrupa basınında da dikkat çekti. Premier Lig’de Moise Kean, Lewin ve Richarlison gibi yıldızların arkasında kalan Cenk Tosun, milli maçlar arasında gösterdiği başarılı performansla hocası Marco Silva’ya mesaj gönderirken, tecrübeli golcünü UEFA tarafından ‘En iyi performans sergileyen futbolcu anketinde’ yer alması alkış topladı.

Transfer sezonunda eski kulübü Beşiktaş ve Galatasaray’dan teklifler almasına rağmen takımda kalıp savaşmayı düşünen Cenk’in Ocak ayına kadar forma şansı bulamaması halinde Süper Lig’e geri döneceği ifade edilirken, 28 yaşındaki oyuncunun Başakşehir’e imza atabileceği belirtildi. Bu sezon sadece İngiltere Lig Kupası’nda 17 dakika görev alan Cenk 1 asist yaptı. Everton’da forvet hattında oynayan Lewin, Kean, Walcott ve Bernard’ın toplam gol sayısı ise sadece 1.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.