Başkan Akgün: Büyükçekmece şampiyonlar kenti!

Başkan Akgün: Büyükçekmece şampiyonlar kenti!
Kültür, sanat ve eğitim kenti Büyükçekmece sporun birçok dalında da başarıdan başarıya koşuyor.

Bu sezon Türkiye Voleybol 2. Ligi 2. Grup'ta mücadele veren Büyükçekmece Voleybol Akademisi Spor Kulübü kız takımı sezona fırtına gibi başladı. 

Başkan Akgün kutladı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, başarılı voleybolcuları kutlayarak önümüzdeki pazar günü oynanacak Bahçelievler voleybol kulübü maçı için kendilerine başarılar diledi. Başkan Dr. Akgün, “Büyükçekmece şampiyonlar kenti. Voleybolda da bize şampiyonluk yakışır. Kızlarımız kendilerine yakışanı gerektiği gibi yapıyor. Hepsini tebrik ediyorum” diye konuştu. 

"Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız"

Başkan Dr. Hasan Akgün “Gençlerimiz başta olmak üzere ilçemizde birçok kişi hem kültür sanat ve bilimle hem de sporla uğraşıyor. Bu durum bir ilçede gerçekten özlenen tablodur. İlçemizde sporla uğraşan özellikle gençlerimizi, bilhassa genç kızlarımızı tebrik ediyorum. Türkiye Voleybol 2. Ligi'nde ilçemizi temsil eden ve son maçında da galibiyet alan Büyükçekmece Voleybol Akademisi Spor Kulübü kız voleybol takımını, ailelerini ve yönetimi kutlar, önümüzdeki maçlarda kendilerine başarılar dilerim” dedi. Başkan Dr. Akgün her zaman sporcunun yanındayız, sporculara her zaman destek oluyoruz diye konuştu.     

Spora yatırımlarımız sürecek

Başkan Dr. Akgün, herhangi bir sporla uğraşan gençlerin derslerinde daha başarılı olduğuna dikkat çekerek, “spor disiplin kazandırır. Çalışma azmi ve disiplini kazanmış gençler hem derslerde hem de hayatın her alanında başarılı olur” dedi. Belediye olarak spor ve sporcuya sürekli yatırırım yaptıklarını hatırlatan Dr. Akgün, bundan sonra da yatırımların süreceği sözünü verdi. 

                               

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.