Başkan Cem Kara er meydanına çıktı

Başkan Cem Kara er meydanına çıktı
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Konyaaltı Belediye’si tarafından her yıl geleneksel olarak Feslikan Yaylası’nda düzenlenen 20. Yaz Şenlikleri’ne katıldı.

Antalya Konyaaltı Belediyesi Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri’nin 20.’sini gerçekleştirdi. Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri etkinliklerinin en ilgi gören bölümlerinden biri olan yağlı pehlivan güreşlerin de 900’ün üzerinde güreşçi er meydanında yarıştı. 20. Yaz Şenlikleri’ne Başkan Yardımcısı Ufuk Akın ile birlikte katılan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Başpehlivan İsmail Balaban ve partililer ile birlikte karşıladı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte güreşleri izleyen Başkan Cem Kara, güreşçilerle de uzun süre sohbet etti. Spora verdiği önemle tanınan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya basın mensuplarının ilgisi de yoğun oldu. Başkan Kara basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve Ata sporumuz güreş hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Vatandaşların yoğun katılım göstererek izlediği yağlı pehlivan güreşlerinde gün boyu süren mücadeleler sonunda kazanan pehlivanlara madalyaları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.