Basketbolun kalbi Büyükçekmece'de atacak!

Basketbolun kalbi Büyükçekmece'de atacak!
2015-2016 sezonunda Basketbol Süper Ligi'ne çıkma başarısı gösteren Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının ev sahipliğinde gerçekleşecek olan "Lake Cup" (Göl Kupası) 1-2-3 Eylül tarihlerinde Büyükçekmece'de yapılacak.

 5 yıl önce kurulmasına karşın kısa zamanda mucizevi başarılara imza atarak önce Basketbol Süper Ligi'ne yükselen ilk yılında Türkiye Kupası Finallerine katılma başarısını elde eden ve Europe CUP 'a katılmaya hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, sezon öncesi kendi sahasında dev bir organizasyona imza atacak.

 

Çekişmeli maçlara sahne olacak


Adını Büyükçekmece Gölü'nden alan turnuva "Lake Cup" (Göl Kupası) adı altında 1-2-3 Eylül tarihlerinde Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak. Türkiye'den Demir İnşaat Büyükçekmece ve bu yıl lige yeni çıkan Best Balıkesir ile Almanya'nın güçlü ekibi Alba Berlin'in katılacağı turnuva çekişmeleri maçlara sahne olacak.


 

Katılacak takımlara başarı diledi

 

Yeni transferleriyle ilk kez taraftarının karşına çıkacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımın, Büyükçekmece'nin ve Türkiye'nin gururu olduğunu belirten Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Göl Kupası'na katılacak olan takımlara başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

 

Ayrıca turnuva boyunca Büyükçekmece'miz şarkıları ile marşları çalınacak ve Göl Kızları' da takviye edilmiş yeni kadrosu ve kareografileri ile parkede yerlerini alacak.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.