Başlama vuruşu Toprak Ana'dan

Başlama vuruşu Toprak Ana'dan
Avcılar Cihangir Spor Kulübü 2014 - 2015 futbol sezonu açılışını Avcılar Turgut Özal Stadında görkemli bir törenle yaptı. Başlama vuruşu ise Belediye Başkanı Toprak'tan geldi.
Avcılar Cihangir Spor Kulübü Başkanı Ednan Çoban ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu açılışa ilgi ve katılım yoğun oldu. Açılışa Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Başkan Yardımcısı Burçin Baykal, CHP Avcılar Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve futbol severler ilgi gösterdiler.

Cihangir Spor Kulübü futbol sezonuna Avcılar'da karma oluşturulan takımların maçı ile start verdi. Avcılar'ın karma futbol takımı ile İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) arasında oynanan maçta, karma takım gazetecileri 5-0 mağlup etti.



Açılış öncesi düzenlenen 3'lü futbol turnuvasında Cihangir Spor, Mustafa Kemalpaşa Spor ve Denizköşkler Spor'un kadroları bir araya gelerek dostluğun sahada egemen olmasını dilediklerini futbolları ile gösterdiler.

Avcılar Cihangir Spor Kulübü Başkanı Ednan Çoban, sezondan şampiyonluk beklediklerini belirtti. Çoban, "2014 - 2015 sezonu için Cihangir Spor Kulübü olarak çok güçlü bir takım oluşturduk. Gücümüz bugün burada sahaya yansıdı ben, takımdan memnunum. Liglerin başlamasına çok az bir süre var, burada eksiklerimizi de gördük. Öyle bir takım oluşturduk ki, bu takımımız 3. ligde bile oynayacak bir kapasiteye sahip. İnşallah bu sezonu şampiyonluk ile kapatacağız" dedi.




Kulübün futbolcusu, taraftarı ve yöneticileriyle başarıya odaklandığını belirten Başkan Çoban, Avcılar'da futbol istenen ve beklenen seviyelerde değil. Biz Cihangir Spor Kulübü yöneticisi, futbolcusu, taraftarı ile bir bütün olarak Avcılar'ın futbolda yüzünü güldürmek istiyoruz. Sezon açılışımızı yaptık. Burada bizlere destek olan ve açılışımıza katılan tüm dostlarımıza, futbol severlere teşekkür ediyoruz. Bu sezon oynayacağımız tüm maçlarda ve müsabakalarda halkımızı yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Yakup TEZCAN / Avcılar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.