Baykan, Spor Camiası ile buluştu…

Baykan, Spor Camiası ile buluştu…
Gençlik ve Spor eski genel müdürü Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Baykan, Ak Parti İBB ve Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Erol’un organize ettiği yemekli toplantı da bölge spor camiası temsilcileri ile bir araya geldi.
 Baykan, Burada yaptığı konuşmasın da bürokraside işlerin yapmaya değil, yapmamaya uygulanmış olduğunu söyledi.


Büyükçekmece Dalyan cafe de gerçekleşen yemekli toplantı da spor sektörünün sorunları konuşuldu. Ak Parti İBB ve Büyükçekmece Belediye meclis üyesi Recep Erol’un organize ettiği toplantıya Spor camiasının temsilcileri, Kulüp Başkan ve yöneticileri, Antrenörler ile çok sayıda davetli katıldı. 


Toplantı’nın açılış konuşmasını yapan Erol, Yakalaşan seçim öncesi bölgemiz sorunlarını konunun muhatapları ile görüşüp konuşmak ve sorunları aktarmak için bir araya getiriyoruz. Bu programda da bölge spor camiamızın sorun ve isteklerini dinlemek ve çözüm yollarını birlikte bulmak için konunun muhatabı ve bu işin mimarı olan bölgemiz Milletvekili adayı eski gençlik ve spor genel müdürümüz Mehmet Baykan’a aktarmak için buradayız, davetimize icabet eden Baykan ve tüm spor camiası temsilcilerine teşekkür ederim dedi.




 Bürokraside işler yapmaya değil, yapmamaya uygulanmış! 
Toplantıya katılan Mehmet Baykan ise burada yaptığı konuşmasın da 30 yıldır bu işin içinde olduğunu ve ne kadar iyi işler yaptığını buradaki herkes biliyor olması bu da beni mutlu ediyor dedi. Baykan, Yapılan hizmetlerden de bahsederek 2002 yılın da bu ülkede futbol oynanan stattan her yüz tanesinden 46 tanesi çim iken bu gün bu rakam her yüz statta ‘an 95 tanesinin çim olduğu bir orana ulaşmıştır dedi. Türkiye de bürokrasi engelinden de şikayet eden Baykan bürokraside işler yapmaya değil, yapmamaya uygulanmıştır. Bürokrasimiz de şöyle bir anlayış vardır bir işi yapmaz isem başıma ne gelir diye değil de yaparsam başıma ne gelir diye bir anlayış vardır dedi. 




Konuşmalardan sonra ise toplantı da söz alan spor camiasının temsilcileri de sorun ve isteklerini Baykan’a ilettiler. Toplantı sonrası Büyükçekmece Kültür parkta gezen bir turist kafilesiyle de sohbet eden Baykan, Turistlerden de oy istemeyi ihmal etmedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.