B.ÇEKMECE’DE FORVET ARAYIŞI

B.ÇEKMECE’DE FORVET ARAYIŞI
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden B.Çekmecespor’un transferi büyük ölçüde kapattığı, teknik direktör Soner Ayçiçek’in raporları doğrultusunda arayışların santrafor bölgesi için yoğunlaştığı belirtildi.

Ligin ilk haftası öncesi görüşmelerin hızlandırıldığı, yönetimin bu transfer için kesenin ağzını sonuna kadar açacağı ifade edildi. Ayçiçek’in raporu üzerine harekete geçen yönetimin, tecrübeli teknik adamın listesindeki isimlerle görüşmelere başladığı, transferin en geç 10 gün içinde sonuçlandırılacağı kaydedildi. Beykoz 1908 maçı öncesi transferin yetişmezi zor gözükürken yine de çalışmaların el altından yürütüldüğü, her an sürpriz bir bombanın patlatılabileceği elimize ulaşan duyumlar arasında.
B.Çekmecespor Basın Sözcüsü İlker Keleş, konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada forvet konusundaki araştırmalarının sürdüğünü söyledi. Keleş “Forvet transferi ile ilgili araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Bu transferi de bir hafta on gün içinde netleştireceğiz.” ifadesini kullandı.
Yeni sezon öncesi takımdan umutlu olduklarını ifade eden Keleş şöyle konuştu “Takıma yeni oyuncular aldık. Birbirlerine yeni ısınıyorlar. Takımdan çok umutluyuz. Hepsine gerçek anlamda güveniyoruz. Allah nasip ederse bu sene yüzde yüz çıkacağız diye düşünüyorum.”
Bu arada B.Çekmecespor’un dış transferde şu ana  kadar Tepecikspor’dan Barbaros, Osmaniyespor’dan Altay, B.Çekmece Mimarsinanspor’dan Furkan, İstanbulspor’dan Doğukan, Recep, Özgür, Burak, E.Ozan ve Denizhan, Keşanspor’dan Mustafa Yılmaz, Ölüdeniz Fethiye’den Vedat, Belçika’dan Şenol’a imza attırdığı, iç transferde ise Hasan, Abdullah, Semih, Murat Şeker, Murat Dere ve Mehmet’in sözleşmelerinin uzatıldığı kaydedildi.
Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.