BELEDİYESPORA ŞAMPİYONLUK KUPASI BAŞKAN TOPRAK’TAN

BELEDİYESPORA ŞAMPİYONLUK KUPASI BAŞKAN TOPRAK’TAN
Avcılar Belediyesporun alt yapı takımlarından U-19, U-17 ve U-16 yaş grubu kategorisinde mücadele eden Avcılar Belediyesporlu gençler, gruplarında şampiyonluk sevinci yaşayarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Marmara Caddesi boyunca şampiyonluk kutlaması yaparak yürüyen genç sporcular, ‘Şampiyonluk Kupalarını’ Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin elinden aldı. Verdiği desteklerden ötürü Başkan Toprak’a ve sezon boyunca maçlara gelerek kendilerini destekleyen Avcılar taraftarına da teşekkür etti.

Başkan Toprak şampiyonluk yaşayan Avcılar Belediyespor oyuncuları ile gurur duyduğunu belirtirken şampiyonluk kupasını takdim etti. Kutlama sonrası konuşma yapan Başkan Toprak; “Sporu kurumsallaştırmış bir kent olan Avcılar’da, belediye olarak sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Şampiyon olan Avcılarlı genç sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Türkiye çapında yarışacağınız finallerde de başarılarınızın devam edeceğinin inancıyla hepinizi kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.