Beşiktaş, Anderson Talisca'nın Bonservisini Alıyor

Beşiktaş, Anderson Talisca'nın Bonservisini Alıyor
Beşiktaş, sözleşmesinde 21 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Anderson Talisca'yı kadrosuna katma kararı aldı.
Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlamasını da yapıyor. Siyah beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor karşısında attığı golle takımına 1-0'lık galibiyeti getiren Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca'nın 21 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı.

BENFICA'NIN İŞTAHINI KABARTMIŞTI

Sabah Gazetesi'nden Uğur Çem'in haberine göre; attığı golle Beşiktaş'ı Alanyaspor karşısında uçuran Anderson Talisca için siyah-beyazlı yönetim son kararını verdi: Bonservisi alınacak… Uzun zamandır geleceği tartışma konusu olan Brezilyalı futbolcunun taliplerinin gitgide artması, oyuncunun tapusunu elinde bulunduran Benfica'nın da iştahını kabartmıştı. Bilindiği üzere 21 milyon euroluk satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta olan Talisca'nın durumu geçtiğimiz günlerde finansal açıdan kulüpte masaya yatırıldı.

BEŞİKTAŞ YÜKSEK RAKAMA ELİNDEN ÇIKARACAK

Yönetim, oyuncu için tüm fedakârlığı yapıp bonservisini alma kararı verdi. Siyah-beyazlılar daha çok Avrupa'da oynamaya sıcak bakan Brezilyalı yıldızı, bonservisini aldıktan sonra talipleri olursa daha yüksek bir rakama elinden çıkaracak. Amaç, 21 milyon euronun üzerine satarak kâr getirecek bir operasyona imza atmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.