Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in Yerine Tamer Tuna'yla Anlaştı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in Yerine Tamer Tuna'yla Anlaştı
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Milli Takım'ın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Şenol Güneş'in yerine Tamer Tuna'nın gelmesi için anlaşmaya vardı.
Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in A Milli Takımı'nın başına geçmesi durumunda acil eylem planını hazırladı. Uzun bir teknik adam listesi hazırlayan yönetim, kulübü ve camiayı bilen bir kişiye takımı emanet etmek istemesi nedeniyle 3 isim üzerine yoğunlaştı. Şenol Güneş'in yardımcılarından Guti Hernandez'in takımı yönetecek kadar tecrübesi olduğuna inanmayan Fikret Orman'ın, Tamer Tuna ile masaya oturduğu öğrenildi.

TFF'NİN KARARI BEKLENİYOR

Güneş'in yardımcılığını yaptıktan sonra Göztepe ve Sivas'ı çalıştıran Tuna ile görüşen başkan Orman'ın prensipte anlaştığı bildirildi. Takımı genç teknik adama emanet etmeye hazırlanan Siyah-Beyazlı yönetimin TFF'nin Şenol Güneş hakkındaki kararına göre hamle yapacağı öğrenildi. Beşiktaş yönetimiyle anlaşan federasyonun, Ay-Yıldızlılar'ı Şenol Güneş'e sezon sonu emanet ederse tecrübeli çalıştırıcı sezonu Siyah-Beyazlılar'da tamamlayacak.


KRİTER ŞAMPİYONLAR LİGİ

Federasyon'un, Güneş'in milli takımın mart ayındaki maçlarında göreve başlamasını istemesi durumunda ise Tamer Tuna hemen imza atacak. Sezon sonuna kadar Beşiktaş'ı çalıştıracak olan Tuna, takımı Şampiyonlar Ligi'ne götürmeyi başarırsa sözleşmesi uzatılacak. Genç çalıştırıcı başarısız olursa yeni sezon için Alanyaspor'da görev yapan Sergen Yalçın'a teklif gidecek. Yalçın'ın kabul etmez ise Mircea Lucescu ile temasa geçilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.