Beşiktaş için kader günü

Beşiktaş için kader günü
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grupları belirleyecek olan kura çekimi geldi çattı.
Dünyanın en çok izlenen futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play off rövanş maçlarının ardından, Türkiye'nin tek temsilcisi olan ve turnuvaya direkt katılacak olan Beşiktaş'ın grubu belli olacak.

Siyah Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi gruplarında 4. torbada yer alacak ve ilk 3 torbadan gelen takımlarla rakip olacak.
Devler Ligi'nde grupları belirleyecek olan kura çekimi, bugün Monaco'da yapılacak. TSİ 19.00'da başlayacak olan kura çekimi, TRTSpor ve TivibuSpor'dan canlı olarak yayınlanacak. 
Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sezon değişen kurallar gereği, Avrupa'nın puanı yüksek olan 7 ligini şampiyonu ve son Şampiyonlar Ligi şampiyonu 1. torbada yer alacak.
Böylece, tarihinde Şampiyonlar Ligi maçı oynamamış Leicester City de, İngiltere şampiyonu unvanıyla 1. torbada yer alacak. İspanyol devi Real Madrid de, La Liga'yı şampiyon tamamlayamamasına rağmen turnuvanın son şampiyonu olarak 1. torbada yer alacak.

Diğer torbaları play off maçları bhelirleyecek!

Temsilcimiz Beşiktaş'ın 4. torbada olması ise garanti... Ancak play off maçlarından çıkacak sonuçlara göre 2, 3 ve 4. torbalarda birçok takımın yeri değişebilir.
İşte bu torbalarda yeri garanti olan takımlar:
Şampiyonlar Ligi torbaları:
1. Torba:
Real Madrid (İspanya, son şampiyon), Barcelona (İspanya), Leicester City (İngiltere), Bayern Münih (Almanya), Juventus (İtalya), Benfica (Portekiz), Paris Saint-Germain (Fransa), CSKA Moskva (Rusya)
2. Torba:
Atletico Madrid (İspanya), Borussia Dortmund (Almanya), Arsenal (İngiltere), Sevilla (İspanya), Napoli (İtalya), Bayer Leverkusen (Almanya), Porto (Portekiz, play off'tan geldi), Manchester City (İngiltere, Play off'tan geldi)
3. Torba:
Dinamo Kiev (Ukrayna), Lyon (Fransa), PSV Eindhoven (Hollanda), Sporting Lizbon (Portekiz), Tottenham (İngiltere), Club Brugge (Belçika), FC Basel (İsviçre) , Borussia Mönchengladbach (Almanya, Play off'tan geldi)
4. Torba:
Beşiktaş (Türkiye), Monaco (Fransa, play off'tan geldi), Legia Varşova (Polonya, Play off'tan geldi), Ludogorets Razgrad (Play off'tan geldi), Celtic (İskoçya, Play off'tan geldi), Dinamo Zagreb (Hırvatistan) , Kopenhag (Danimarka, Play off'tan geldi), Rostov (Rusya, Play off'tan geldi)
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇ GÜNLERİ:
1. Hafta: 13 - 14 Eylül 
2. Hafta: 27 - 28 Eylül 
3. Hafta: 18 - 19 Ekim
4. Hafta: 1 - 2 Kasım 
5. Hafta: 22 - 23 Kasım 
6. Hafta: 6 - 7 Aralık

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DİĞER GRUP KURA GÜNLERİ:

Son 16 turu: 12 Aralık 2016
Çeyrek Final kuraları: 17 Mart 2017
Yarı final kuraları: 21 Nisan 2017

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.