Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Beşiktaş 4. maçında Porto ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Peki, Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?
Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan alan Beşiktaş grubun 4. maçında Vodafone Park'ta deplasmanda 3-1 yendiği Porto ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz rakibinden 1 puan alırsa gruptan lider çıkmayı garantileyecek.
 
Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


21 Kasım Salı günü oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak mücadele TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak. 
 
İŞTE MUHTEMEL 11'LER


BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosiç, Adriano, Quaresma, Atiba, Tolgay, Talisca, Babel, Cenk

PORTO: Casillas, Felipe, Telles, Marcano, Danilo, Torres, Andre, Pereira, Hernani, Aboubakar, Corona

 
KARTAL 1 PUANLA GARANTİLEYECEK


Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu'na 3-1'lik Porto galibiyeti ile başlamıştı. Siyah-Beyazlılar ardından sahasından Alman ekibi Leipzig'i 2-0 mağlup etti. Beşiktaş 3. maçında ise deplasmanda Monaco'yu 2-1 yenmiş sahasında ise 1-1 berabere kaldı. 10 puan toplayan Kara-Kartal kalan maçlarından 1 puan daha alırsa gruptan lider çıkmayı garantileyecek.

Süper Lig'de 4 maç üst üste kazanamayan Beşiktaş deplasmanda oynadığı son iki maçından ise 2 galibiyet ile ayrıldı. 
 
MAÇIN HAKEMİ LAHOZ


UEFA’nın resmi Internet sitesinde yer alan habere göre bu önemli maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrián Devís ve Roberto del Palomar yapacak.

PORTO SON ÇALIŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ


UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. maçında Porto, yarın saat 20.00’de Vodafone Park’ta Beşiktaş ile mücadele edecek. Bu zorlu mücadele öncesi Portekiz temsilcisi, maçın oynanacağı statta son antrenmanını yaptı.

Antrenmanın basına açık olan ilk 15 dakikasında Porto, ısınma, koşu ve pas çalışması yaptı. İdmanın basına kapalı kısmında ise taktik çalışma gerçekleştirildi.



Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklamalar Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklamalar

ŞENOL GÜNEŞ AS KADROYA DÖNÜYOR

 
0-0 beraberlikle sonuçlanan Teleset Mobilya Akhisarspor maçında 3 as oyuncudan Pepe'yi kadroya almayan, Cenk Tosun ve Ryan Babel'i karşılaşmanın 2. yarısında sahaya süren Şenol Güneş, Porto maçına as kadro ile çıkacak.
 
Kalede Fabricio'nun yer alacağı mücadelede defans hattı Gökhan Gönül, Pepe, Tosic ve Adriano'dan oluşacak. Orta ikiliyi yine Atiba ve Tolgay Arslan'dan kuracak olan tecrübeli teknik adamın hücum bölgesinde Quaresma, Talisca, Babel'i oynatması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller ile Avrupa takımlarının sürekli takip ettiği bir oyuncu haline gelen Cenk Tosun ise Porto karşısında ilk onbirdeki yerini alacak.
 
İKİ OYUNCU SARI KART SINIRINDA 

 
Beşiktaş'ta Porto karşılaşması öncesinde 2 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.
 
Geride kalan 4 maçta 2'şer sarı kart gören Caner Erkin ve Tolgay Arslan Porto maçına sarı kart ceza sınırından çıkacaklar. Her iki oyuncu da Porto karşısında görev almaları ve sarı kart görmeleri durumunda grubun son maçı olan Leipzig deplasmanında forma giyemeyecek.
 
VODAFONE PARK'TA KAYBETMİYOR

 
Beşiktaş'ın Porto karşısındaki en büyük silahı yine Vodafone Park Stadı ve seyircileri olacak.
 
Açıldığından bu yana resmi maçlarda sadece Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye kaybeden Siyah Beyazlılar, bunun dışındaki lig ve Avrupa iç saha maçlarının hiç birini kaybetmedi. Vodafone Park'ta Süper Lig'de 26 maçta yenilmeyen Kara Kartallar Avrupa maçlarında da yenilgi yüzü görmedi.
 
İç sahada son Avrupa yenilgisini 4 sezon önce Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Club Brugge karşısında alan Beşiktaş, Şenol Güneş'in göreve gelmesinden sonra iç sahada henüz yenilmedi. Şenol Güneş döneminde Avrupa'da 22 maça çıkan Siyah Beyazlılar bunların 11'ini kendi sahasında oynadı ve mağlup olmadı. Vodafone Park Stadı'nda ise 5'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere 8 maça çıkan Kara Kartallar bu maçlarda da yenilgi yüzü görmedi.
 
PORTO 3 YILDIZINDAN MAHRUM


Beşiktaş'la salı günü hayati bir maça çıkacak olan Portekiz ekibi Porto'da, 3 önemli yıldız İstanbul'a getirilmedi.

Porto Teknik Direktörü Sérgio Conceição, sakatlıkları bulunan Malili Marega ve Brezilyalı futbolcular Otavio ile Tiquinho Soares'i kadroya dahil etmedi.

Portekizde oynanan mücadelede forma giyen üç yıldız da etkili bir futbol oynamıştı. Porto'nun Beşiktaş karşısında maça forvette Aboubakar'ın başlaması bekleniyor.
 
PORTO LİGDE YENİLMİYOR


Bu sezon ilk mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'tan alan Porto ligde ise yenilmiyor. Bu sezon 11 maça çıkan Porto 10 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Beşiktaş'ın ardından 6 puanla 2. sırada bulanan Porto'nun 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Porto Beşiktaş dışındaki mağlubiyeti Leipzig karşısında aldı.
 
MAÇIN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR?


Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maçında 21 Kasım Salı günü saat 20.00’de Vodafone Park’da Portekiz temsilcisi Porto ile karşılaşacak. Karşılaşmanın biletleri fiyatları 150 TL ile 950 TL arasında değişiyor.

Bilet satışları öncelikli olarak Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda geçerli kombine sahipleri için satışa sunulacaktır.

Bilet satışlarına ilişkin detaylar aşağıdaki gibidir.

Öncelikli bilet satış tarihleri nelerdir?

-Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli kombine sahibi taraftarlarımız, öncelikli olarak biletlerini 16 Kasım Perşembe günü saat 11.00 itibariyle satın alabileceklerdir. Öncelikli bilet satışları 18 Kasım Cumartesi saat 10.00’da son bulacaktır.

Öncelikli Bilet Satışları Kimlere Yapılacak?

-Öncelikli bilet satışları Vodafone Park’dan Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasını kapsayan kombine sahibi taraftarlara yapılacaktır.

Biletimi nereden satın alabilirim?

-Biletinizi "passo" ve N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz. Vodafone Park’da bulunan bilet satış gişesinden Porto karşılaşması için bilet satışı yapılmayacaktır.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası kombinem var, kaç bilet satın alabilirim?

-Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası kombinesi sahibi taraftarlarımız, Porto karşılaşması için kendisi ile birlikte toplam iki adet (2 adet) bilet satın alabilir.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası kombinem yok, öncelikli bilet satın alabilir miyim?

-Hayır.. Biletlerin genel satışa sunulmasının beklemeniz gerekmektedir.

Tüm sezon kapsayan kombinem var, ben de bilet satın alacak mıyım?

-Hayır.. Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi – Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını kapsayan kombine sahipleri Porto karşılaşması için bilet satın almayacaktır.

Biletler ne zaman genel satışa sunulacak?

-Porto karşılaşması biletleri 18 Kasım Cumartesi saat 11.00 itibariyle genel satışa sunulacaktır.

Passolig kartım henüz elime ulaşmadı, maça nasıl girerim?

-Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden ya da Akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Maça gidemeyeceğim kombinemi nasıl değerlendirim?

-Kombineniz var ve Porto karşılaşmasına gelemeyecekseniz kombinenizi kulübümüze devir edebilirsiniz. Devri yapılan kombinenin kulübümüz tarafından satılmasının ardından passo.com.tr hesabınıza bilet ücretinin %60’ı (masrafların düşülmesinin ardından) para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar, bir sonraki sezon kombine yenilemenizde size indirim avantajı sağlayacaktır.
-Önemli Not : Kombine koltuğun kulübümüz tarafından satılabilmesi için BJK tarafından satışa sunulan aynı kategorideki koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Gazi / Engelli Tribün bilet talebini nasıl yaparım?

-Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

-Engelli tribün bileti, Vodafone Park engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 16 Kasım Saat 11.00 itibariyle yapılacak talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

-Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

-Önemli Not: Gazi BJK taraftarlarımız, engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir. Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL
 
BEŞİKTAŞ-PORTO MAÇI NEDENİYLE BU YOLLAR KAPALI


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın saat 20.00'de Vodafone Park'ta Beşiktaş-FC Porto arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi futbol müsabakası dolayısıyla 16.00'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılırken, trafik akışı alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

Bu kapsamda, stat arkası Gazhane Caddesi Süzer Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine akım gönderilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesi'ne verilecek. Gümüşsuyu MKE önünden kapama yapılarak akım, Dolmabahçe istikametine verilmeyecek. Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti araç trafiğine kapatılacak.

Kadırgalar alt baştan stat civarına akım verilmeyecek, akım Kabataş'tan Dolmabahçe Meydan Beşiktaş istikametine tek şeride düşürülerek Kadırgalar Cadde başından Kabataş istikametine yönlendirilecek. Dolmabahçe'den gelen akım iki yönlü sağlanarak, stat yanındaki Kabataş istikameti araç trafiğine kapatılacak. Bayıldım ve Küçük Çiftlik caddelerinden gelen akım, Dolmabahçe istikameti yerine Asker Ocağı Caddesi'ne yönlendirilecek.

Mete Kavşağı'ndan Dolmabahçe istikametine olan akım, Şişli istikametine verilecek. Gazhane Caddesi Süzer Plaza'dan Şehitler Tepesi'ne kadar trafiğe kapatılacak. Akaretler ışıklar ile Süleyman Seba Caddesi kesişiminden akım, Dolmabahçe istikametine gönderilmeyecek. Vişneli Tekke Sokak araç trafiğine kapatılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.