Beşiktaş’tan çifte transfer

Beşiktaş’tan çifte transfer
Kasımpaşa maçındaki kötü futbol ve 2-1'lik mağlubiyet sonrası Başkan Fikret Orman ile Teknik Direktör Şenol Güneş, mini bir transfer zirvesi gerçekleştirdi.
Beşiktaş’ın devre arası takviyeleri netleşti. Siyah-beyazlılar, sezonun ikinci yarısına Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel ve Brezilyalı stoper Manoel ile kadrosunu güçlendirerek başlayacak.

Kasımpaşa maçındaki kötü futbol ve 2-1'lik mağlubiyet sonrası Başkan Fikret Orman ile Teknik Direktör Şenol Güneş, mini bir transfer zirvesi gerçekleştirdi. Görüşmede Güneş, devre arasında kanat ve stoper alınması yönündeki talebini yineledi. Orman ise deneyimli hocaya iki mevkiye ocakta yapılacak takviyelerin netleştiği müjdesini verdi. Siyah- beyazlılar, sezon başında da gündemini meşgul eden Cruzeiro'nun 26 yaşındaki Brezilyalı stoperi Manoel Messias ile Deportivo'dan Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel'i Kartal yapmak için artık geri sayımda…

SAMBACILAR 5'LENİYOR

Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Manoel'in 4 milyon Euro'luk bonservis bedelini indirme pazarlıklarında sona yaklaşan Beşiktaş, bu transferi bitirdiğinde kadrosundaki Brezilyalı sayısını 5'e çıkarıp takım içerisinde tutan ‘sambacı kimyası'nı devam ettirmeyi de amaçlıyor. Yönetimin, devre arasında kadrosuna katmak üzere olduğu bir diğer isim Babel ise Deportivo'nun 31 Aralık'ta sona erecek sözleşmesini uzatma teklifini Beşiktaş'a gelmek istediği için geri çevirdi. Siyahbeyazlılar, Manoel ve bonservis bedeli ödemeyeceği eski Kasımpaşalı 29 yaşındaki Babel'i renklerine bağlayıp çifte takviyeyle ara transfer çalışmalarını tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.