Beylikdüzü filenin sultanlarını ağırladı

Beylikdüzü filenin sultanlarını ağırladı
3.Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın sahnesi bu defa filenin sultanlarını ağırladı.
Başarıları ile ilçeyi onurlandıran, kısa bir süre önce de Beylikdüzü Voleybol İhtisas adını alan bayan voleybol takımı, Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı';nda binlerce vatandaşa tanıtıldı. 1. Lig'de mücadele eden takıma başarılar dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sporun insanları birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Beylikdüzü’nde doğan Arma Yaşam Gençlik Voleybol Takımı, Beylikdüzü Voleybol İhtisas adını almış, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kulüp Başkanı Gökhan Tankaş bu adım ile ilgili yakın zaman önce 3 yıllık protokol yapmıştı. Şimdi de Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ın bayan oyuncuları tüm Beylikdüzü halkına tanıtıldı.

3. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları içinde düzenlenen lansmanda takımın oyuncuları ve kulübün yönetim kurulu üyeleri sahneye davet edildi. Binlerce kişi ilçenin gurur kaynağı ve güzel başarılara imza atmış olan takımı dakikalarca heyecan içinde alkışladı. Kulüp Başkanı Gökhan Tankaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na takıma verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

"Spor bizi buluştursun"

Sporun toplumu içine çeken, insanları birleştiren temel unsurlardan biri olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yıl boyu coşkuyla salonda bir arada olacağınızı düşündüğümüz bu genç kızlarımıza, sizden de destek, alkış bekliyorum. Çok yetenekli arkadaşlarımız. Hepsine başarılar diliyorum. 1. Lig'de mücadele ediyorlar. 7 Eylül'de de Basketbol Takımımızı sizlerle tanıtacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor bizi buluştursun." diye konuştu. "Bayrak için, ülkenin geleceği için omuz omuza olmayı başardık"

Ülke gündemini de değerlendiren Başkan İmamoğlu, özellikle bu akşam kola olup, evlere tıkılmamak gerektiğini vurguladı. İmamoğlu, "Bir arada olup, güçlü olacağız. Yürekli olacağız. Biz bu problemleri hep birlikte aşacağız. Bu süreçte hayatını kaybeden bütün canlarımıza Allah';tan rahmet diliyorum." dedi.

"Biz bazen yan yana sevinç bulmalı, beraberken hüzünlenmeliyiz. Birbirimizden enerji almalıyız ki bu Millet, bu topraklar üzerinde ilelebet yaşasın. Hepimizin atası, dedesi bu topraklarda büyük mücadeleler verdi. Bayrak için, ülkenin geleceği için omuz omuza olmayı başardık. En önemli teminatı ise Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünceleri ve ilkeleridir."diyerek sözlerine devam etti.

Bu bilinçle kadının toplumdaki pırıl pırıl olması gereken yerde duracağından emin olduğunu söylediği Beylikdüzü Voleybol İhtisas Takımı'na başarılar dileyerek, "Hepinizin onları yürekten alkışlamasını bir kez daha istiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.