Beylikdüzü’nden, Leventspor’a

Beylikdüzü’nden, Leventspor’a
Geçtiğimiz sezon Beylikdüzüspor’u Süper Amatör Lige çıkarma başarısı gösteren Teknik Direktör Serdar Gücüyener, bir yıl ara verdiği eski kulübü Leventspor’a dönüş yaptı.

2013-2014 sezonunda Leventspor tarihindeki en büyük başarısının yaşandığı dönemdeki Teknik Direktörü Serdar Gücüyener’i yeni sezonda da takımın başına getirdi. Önceki gün gerçekleştirilen imza töreni sonrasında 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor’un yeni patronu Teknik Direktör Serdar Gücüyener oldu. Gücüyener'in yardımcılığını Turgay Arıkdoğan yapacak. Daha önce kırmızı-siyahlı kulüpte iki dönem Teknik Direktör olarak görev yapan tecrübeli teknik adam Serdar Gücüyener, bir sezon aradan sonra yeniden Leventspor'un başına geçti. Geçtiğimiz yıl Beylikdüzüspor ile yine şampiyonluk sevinci yaşayan Gücüyener atılan imza sonrasında resmen görevine başladı.


Galatasaray'da futbol oynamış ve Küçükçekmecespor, Üsküdar Anadolu, Nişantaşı, Gebzespor, Yalovaspor, Bakırköyspor, Zeytinburnuspor, Çaykur Rizespor gibi takımlarda da başarıyla görev yapmış olan Teknik Adam, Levenspor’un BAL, Bölgesel Amatör Lige yükseldiği sezon ligi yenilgisiz tamamlamış ve sezonu iki kupayla tamamlamıştı.


Turgay Arıkdoğan da ekibe katıldı


Teknik Direktörümüz Serdar Gücüyener'in yardımcılığını bu sezon 1958 doğumlu Turgay Arıkdoğan yapacak. Arıkdoğan, İskenderun Demir Çelikspor, Erzincaspor,  Tepecikspor, Esenkent Gençlikspor ve Yeşil Esenyurtspor takımlarında görev yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.