Bırakırım ama şartım var

Bırakırım ama şartım var
TFF İstanbul İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu, rahatsızlığının ardından ayağının tozu ile kendisine yapılan eleştirilere ve bu görevi almak isteyenlere gerekli göndermeyi yapmadan geçemedi. ‘İl temsilcisi seçimle belirlensin’ şeklindeki eleştirilere yanıt ver

 Ekşioğlu, bu işi yapacak kişinin cebinde mutlak şekilde parasının olması ve buradaki şartların nasıl oluştuğunu çok iyi bilmesi gerektiğini söyledi. TFF'nin ilgili talimatnamesine göre il temsilcileri seçimle belirlense de yine ilgili talimatnameye göre TFF, 'gerekli gördüğü' illerde atama yapabiliyor. İstanbul futbolunun mevcut patronu Yemen Ekşioğlu da atama ile görev yapmakta.

“Cebinde parası olacak”

Türkiye U16 Şampiyonası kura çekimi sonrası sorularımızı yanıtlayan TFF İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu, ‘Temsilci seçimle gelsin’ yönündeki eleştirilere şu yanıtı vardı: “Eğer bir talip çıksın desin ‘Ben yapacağım’, bugün bırakıyorum. Herkes konuşuyor ama iş yapmaya gelince kimse yok. O kadar dedim mesela ‘Gelin tertip komitelerinde görev’ yapın. Kimse gelmedi, gelen de kendi maçını verip gidiyordu. Tekrar ediyorum talip olan varsa gelsin il temsilcisi olsun ancak o kişinin cebinde 10-15 bin TL olmalı” dedi.

Ekşioğlu, ‘Cebinde parası olmalı’ ifadesine de şöyle açıklık getirdi, “Bu görevi gözü tok insan yapmalı. Yeri gelecek benim gibi cebinden para harcayacak. Bu pozisyon suistimale açık bir pozisyon. Bazen çirkin ithamlar çıkıyor çalışanlarım için, işlemler sırasında para alınıyormuş. Ben hediye bile kabul etmiyorum artık. Kulüplerimiz de dikkatli olsunlar. Lisans işlemlerini yaptıran bazı kişilere para veriyorlar bu kişiler onları kandırıp aldıkları paraları ceplerine atıyor” dedi.

Kulüplere çağrı

Yemen Ekşioğlu, kulüplere seslenerek, yakında yapılacak olan Amatör Kurul'da konuşulmak üzere, gelecek sezonla ilgili görüş ve önerilerini kendilerine iletmesini istedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.