Birimler Arası Voleybol Turnuvası Devam Ediyor

Birimler Arası Voleybol Turnuvası Devam Ediyor
Küçükçekmece Belediyesi, çalışanlar arasında dayanışmayı artırmak, personelin yoğun iş stresinden uzaklaşmasını sağlamak amacıyla birimler arası voleybol turnuvası düzenledi.

Gülten Özay’dın Çok Programlı Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda oynan ikinci haftanın önemli maçının da Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğünü 2-1 yenerek ilk galibiyetliğini aldı.


Küçükçekmece Belediyesi, düzenlediği birimler arası turnuvalar hem belediye personelin motivasyonunu arttırıyor, hem de personeli spor yapmaya teşvik ediyor. Daha önce düzenlediği masa tenisi, Basketbol ve Futbol turnuvaları ile personel arasında iletişim ve dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağlayan Küçükçekmece Belediyesi, son olarak personelin yoğun iş temposu stresinden uzaklaşması hedefiyle birimler arası voleybol turnuvası düzenledi. Gülten Özay’dın Çok Programlı Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın oynan ikinci maçlarla tamamlandı.


Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt , "Düzenlediğimiz bu sosyal aktiviteler sayesinde personelimizin motivasyonu artıyor. Daha önce düzenlediğimiz turnuvalarında personelimiz keyifli anlar yaşadı. İş stresinden uzaklaştı. Kurum içi iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz son etkinliğimiz olan voleybol turnuvasına da personelin ilgisi büyük oldu. Bundan sonra bu aktivitelerimize yeni etkinlikler düzenleyerek devam edeceğiz" dedi.


Turnuvanın ikinci haftasında Ruhsat ve Denetleme Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü 2 maçta galibiyet alarak iddialarını devem ettirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.