Birlik’den siyasi partilere ziyaret

Birlik’den siyasi partilere ziyaret
Çatalca amatör spor kulüpleri destekleme derneği Başkanı ve yönetim kurulu , bazı kulüp Başkanları Çatalca’da temsilcilikleri bulunan Siyasi parti başkanlarını ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanlığı ,CHP İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti İ
 

Çatalca amatör spor kulüplerini destekleme derneği Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu ve bazı kulüp başkanları Siyasi partileri ziyaret ettiler. Yeni seçilen ilçe başkanlarına da hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Üner “ Aranızdan geldim”

Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Mesut Üner’i ziyaret eden Çatalca amatör spor kulüplerini desteleme derneği Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu , Üner’i yeni görevi için tebrik ederek başarı dilediler. Yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Üner “ Ben de amatör spor kulüpleri destekleme derneğinde görev yapan bir arkadaşınızım. Sizlerin sorunlarını sıkıntılarını bilen biriyim. Her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olmaya çalıştım, bundan sonra da yine yanınızda olacağım. İktidar partisinin ilçe başkanı olarak Çatalca’daki amatör spor kulüpleri için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Kulüplere gelir getirici yerlerin kazandırılması konusunda bir komisyon kurarak gerekli çalışmaları yaparız. Kulüplerimiz ayakta kalmalı ve kendi gençlerine hizmet etmeli. İlk günden itibaren Hasan Gökçe Başkanımla gerekli istişarelerde bulunarak Çatalca’daki amatör spor’a neler kazandırabiliriz diye çalışmalar yaptık ve yapmaya da çalışacağız” dedi.

Gök “ amatör spor birleştirici güç”

Çatalca Amatör spor kulüplerini desteleme derneğinin ikinci ziyareti CHP İlçe Başkanlığı oldu. Ziyarette ilçe başkanı Halil Gök gelen kulüpler birliği yöneticilerini en iyi şekilde ağırladı. Birlik yönetimi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya da geçmiş olsun dileklerini ilçe başkanı Halil Gök’e ilettiler. Bu zamana kadar yerel iktidarın Çatalca’da bulunan spor kulüplerine verdikleri destekten dolayı Birlik başkanı Hasan Gökçe Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya, Belediye Başkan yardımcılarına teşekkür ederek, bundan sonra da bu yardımların artarak devam etmesini istedi. Bu kısa konuşmanın ardından gelen birlik yönetim kuruluna teşekkür eden CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök yerel yönetim olarak spor kulüplerine desteklerinin devam ettiğini Belediye Başkanı Cem Kara’nın amatör spor’a verdiği desteğin ortada olduğunu dile getirdi. Başkan Gök “ Çatalca’da spor’da siyasetin olmadığını söylemek istiyorum. Bizler siyasetçi olabiliriz ama spor bambaşka bir şey, Çatalcaspor’un nasıl 4 yıl evvel 3.lige çıkarken, tek yürek olduk , birlikte olduk yine aynı şekilde devam ediyoruz. Spor’un siyaseti olmaz. Kulüp Başkanımız Hasan Gökçe köy kulüpleri ile birlikte birleştirici güç oldu. Çatalca’daki amatör spor’a her zaman destek olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Erçağ “ elimizden geleni yapacağız”

Çatalca amatör spor kulüpleri destekleme derneğinin üçüncü ziyareti MHP Çatalca ilçe Başkanı Mehmet Tufan Erçağ’a oldu. Erçağ “ Başta Çatalcaspor olmak üzere , Çatalca’daki amatör spor kulüplerinin her zaman yanındayız. Zaman zamanda maçlarına giderek kendilerine destek veriyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

Uyar “ Ziyaretten dolayı teşekkür ederim”

Günün son ziyareti İYİ Parti Çatalca ilçe Başkanı Niyazi Uyar oldu. Yapılan ziyarette hoş sohbetler yapıldı. Uyar kendisini ziyaret eden Çatalca amatör spor kulüpleri destekleme derneği Başkanı Hasan Gökçe’ye ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Gökçe “ Örnek bir ilçeyiz”

Yapılan ziyaretlerden sonra kısa bir değerlendirme yapan Çatalca amatör spor kulüplerini destekle dernek başkanı Hasan Gökçe Çatalca ilçesinin Türkiye’nin örnek bir ilçesi olduğunu söyledi. Başkanı Hasan Gökçe “ örnek bir ilçeyiz, bu şekilde de devam edeceğiz. Siyasi parti başkanlarımızı ziyaret ettik, 24 haziran seçimlerinde de diğer seçimlerde yaşadığımız sükunetin bu seçimlerde de devam edeceğine inanıyoruz. Bizler amatör spor kulüpleri destekleme derneği olarak Başta Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara’ya ve tüm siyasi parti başkanlarına bizlere verdikleri ve bundan sonra verecekleri destekler için teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.