Biz bitti demezsek, bu iş bitmez

Biz bitti demezsek, bu iş bitmez
Pazar günü deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile 2-2 berabere kalarak tarihi bir başarıya imzasını koyan Tepecikspor’da Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, ligde kalma sevincini doyasıya kutladı.

Takımın 2-0 galibiyetten skoru 2-2 beraberliğe getirmesiyle adeta yıkılan ve kendini bir anda yere bırakan Temel Eyüboğlu, rakiplerinden gelen iyi haberlerle adeta çılgına döndü. Bir anda kendilerini destekleyen taraftarlarının yanına koşan ve büyük bir sevinç gösterisinde bulunan Temel Eyüboğlu, ligde kalmanın sevincini bir birinden ilginç sevinç gösterileriyle kutladı. 90 dakika boyunca yerine oturamayan ve erken gelen gollerle adeta büyük bir zafer kazanmış asker edasında gururla müsabakayı yedik kulübesinden takip eden Temel Eyüboğlu, ikinci yarıda ardı ardına gelen iki golden sonra bir anda kendini yere bıraktı. Özellikle Kemal’in kaçındığı golden sonra büyük üzüntü yaşayan Eyüboğlu, rakiplerden gelen güzel haberleri bir birinden ilginç sevinç gösterileriyle pekiştirdi.

Ömrümün yarısı gitti

Müsabaka sonunda bir açıklama yapan Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu, “Ömrümün yarısını Kocaeli Birlikspor maçında yitirmiş göründüm. Ben ömrüm hayatımda bu kadar heyecanlanmadım ve bu kadar hayal kırıklığına uğramadım. Maçı 2-0 önde götürüyoruz ve farkın açılmasını ve ya skorun korunmasını beklerken kalemizde gördüğümüz iki gol beni inanın bitirdi. Bir de Kemal’in boş kaleye gönderemediği pozisyon var ya, o gol olmayınca bir anda eyvah düşüyoruz dedim. Allah’tan diğer illerden gelen rakiplerimizin mağlubiyet haberi benim sevincimi bir kat daha arttırdı ve bu kez heyecanımdan ömrümün yarısı gitti.

Hani olmaz deniyordu

Kendileri için sezon başından beri “Bu takım küme düştü’ diyenlere de seslenen Temel Eyüboğlu, “Hani bu takım düşmüştü. Demek ki Tepecikspor istemezse bu iş bitmezmiş. Bunu sahada terlerini döken ve bileklerinin gücü ile kazanan oyuncularımızın başardığını hepimiz biliyoruz. Bizde yönetim olarak Teknik direktör Enver Şen ve oyuncularımıza gerekli desteği verdik ve karşılığı olan Ligde kalmayı başardık. Ben buradan tüm oyuncularımı ve teknik kadromu hatta o yağmur altında takımlarını destekleyen taraftarlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Bize düştü diyenler şimdi nasıl dedikodular üretecek onları beklemeye çekileceğim, biz bitti demezsek bu iş asla bitmez” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.