Bol kepçeden attılar ama...

Bol kepçeden attılar ama...
Yeni sezona yetiştirilmesi için tüm hızıyla devam eden Silivrispor'un yeni tesislerinin yapımı ilçe esnafı ve sanayicilerin duyarsızlığı sebebiyle durma noktasına geldi. Tesisler lig başlangıcına yetişmeyecek

Yapımı devam eden ve yeni sezona yetişememesi gündeme gelen Silivrisporlu oyuncu ve teknik heyetin kullanacağı tesislerde sıkıntılar son bulmuyor. Kaba inşaatının geçtiğimiz aylarda bitmesinin ardından maddi sıkıntılardan dolayı bir türlü ince işçilikte ilerleme sağlanamaması Silivrispor yönetimini çıkmaza sokuyor.

 

Her şey güzelken bitti

Kulübü yıllık 350 bin TL’lik bir dertten kurtaracak olan tesis için söz veren hiçbir sanayicinin vaatlerini yerine getirmemesi sıkıntı oluşturmakta. Kulüp yöneticilerinin üstüne kalan tesis ince işçiliği için bu zamana kadar 150 bin TL ödeyerek tesis içi odaların banyo ve duşları ile birlikte yine oda içlerinin zemin kaplamaları yapıldı. Sezonun açılmasına az bir zaman kala hala eksikliklerin olması tesisin sezona yetiştirilemeyeceği endişesi taşıyor.

Otel köşelerine devam mı?

Tesislerin sezona yetişmemesi durumunda oyuncular yine otelde konaklaması gündemde ve yönetimin bu konu için bir B planı hazırladığı da gelen bilgiler arasında. İlçede sporun gelişmesi ve genişleyebilmesi adına yatırımların ardı arkasını kesmeyen İhsan Atun ve yönetimi bu sezon için kemer sıkma politikası uygulayacak gibi gözüküyor.

Tesisin bitmesi şart

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, İhsan Atun ve yönetiminin tasarruf çalışmaları belki de kulübün bu sezon için hedeflerinden uzak kalmasına sebep olacak. Önceliği tesislerin yapımına veren yönetim bu durum için iki üç önemli oyuncusundan fedakârlık edip buraya ayıracağı bütçe ile tesisi tamamlamayı da planladığı da konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.