Bülent Öner’den tam destek

Bülent Öner’den tam destek
Uzun yıllardan beri Ticaretle uğraş veren ve ticaretin yanı sıra futbol ile de yakından ilgilenen Önerler Otomotiv sahibi Bülent Öner’in tam bir Tepecikspor aşığı olduğu ortaya çıktı.

Yıllardan beri taraftar olarak dışarıdan desteklediği takımına gün geçtikçe adım adım yaklaşan ve gerekli desteği vermeye başlayan Öner, sezon başından beri takıma verdiği gizli desteklerle herkesin beğenisini kazandı.

Tepecikspor’a olan bağlılığının As Başkan Eray Yıldız’dan kaynaklandığını söyleyen Öner, Eray Yıldız ve Tepecikspor yönetimine kendilerine gösterdikleri bu yaklaşımdan dolayı teşekkür ettiğini söylemeden geçemedi. Bu sezon alınan kötü neticelerden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını fakat son haftalarda alınan galibiyetlerle moral bulduklarını söyleyen Bülent Öner, “Tepecikspor’un gerçek yeni burası değildir. Bu takımın en kötü şartlarda orta sıralarda rahat bir konumda olması gerekiyordu. Çünkü takım kadrosu olarak hakikaten çok iyi bir ekibe sahipler.

Şanssız puan kayıpları takımı bu dar boğaza sokmuş oldu. Bundan böyle Tepecikspor’un gerçek yeri olan üst sıralar için rakipleri bu takıma yer açmalıdır. Bu zorlu süreçte takımın yanında olmaya devam edeceğiz ve vereceğimiz destekle takımın ligde kalmasını sağlamak adına ne gerekiyorsa yapmaya gayret göstereceğiz. Kısmet olursa İnegöl deplasmanına da gelerek takımın kazanması için gerekli tribün desteğini oyunculara vermeye çaba göstereceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.