Bülent Taşkın, ilaç oldu

Bülent Taşkın, ilaç oldu
Tepecikspor’un başarılı çalıştırıcısı Bülent Taşkın, iki maçta takımına 4 puan kazandırarak iyi yolda olduğunu gösterdi.

Tepecikspor’da Profesyonel anlamda ikinci resmi maçına çıkan Antrenör Bülent Taşkın, Göztepe ile Deplasmanda berabere, kendi sahasında Gümüşhanespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Oyuncularla olan diyalogunun üst seviyede olduğu Bülent Taşkın’ın takıma büyük katkı sunacağı tahmin ediliyor. Ligde kalma adına önemli bir adım atan Tepecikspor’da TFF, Türkiye Futbol Federasyondan alınan iki haftalık hoca izni ise Gümüşhanespor maçı ile dolmuş oldu. Tepecikspor Yönetiminin Bülent Taşkın ile devam edip etmeyeceği, yeni bir hoca ile anlaşılıp anlaşılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Hafta içerisinde hoca olayının mecburen neticeleneceği Tepecikspor’da Pazar günü Deplasmanda oynanacak olan Kırklarelispor maçına yeni ismin yetişmesi gerekiyor.


Buna rağmen Pazar günü Deplasmanda oynanacak olan önemli Kırklarelispor maçının hazırlıklarını sürdüren Antrenör Bülent Taşkın, takımını Gümüşhanespor galibiyetinden sonra tebrik ettiğini ve oyuncularının iyi bir iş başardığını söyledi. Şimdiki hedeflerinin Kırklarelispor maçı olduğunu söyleyen Antrenör Bülent Taştın, “Öncelikle maçımızı izlemeye gelen ve çağrımıza kulak veren sporseverlere teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de oyuncularıma etmek istiyorum çünkü bizlere haftalardın kazanamamanın ağırlığını üzerimizden atmalarını sağladılar. Bunda sonra Tepecikspor’un önünün açıldığını düşünüyorum. Nedeni de bir galibiyete ihtiyacımız vardı ve onu da başararak bir anlamda şeytanın bacağını kırmış olduk. Takım olarak eğer bizlere görev verilir yolumuza devam edersek her zamanki gibi en iyisini yapmaya çaba göstereceğiz. Bizler burarda birer işçiyiz ve işimizi en iyi şekilde yerine getirmek için bulunuyoruz. İnşallah bu çalıma programında seri galibiyetlerimiz devam eder bizlerde derin bir nefes almış oluruz. Önceliğimiz Pazar günü Deplasmanda oynayacağımız Kırklarelispor maçı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.