Büyükçekmece Belediyesi’nin spora desteği sürecek

Büyükçekmece Belediyesi’nin spora desteği sürecek
Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Büyükçekmece Belediyesi’nin eğitim ve spora verdiği desteği bundan sonrada sürdüreceğini açıkladı.

Büyükçekmece, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları’nın kapanış törenine ev sahipliği yaptı. Törene Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri ile yaz spor okulu öğrencileri katıldı.

Şahin başarılı sporcuları kutladı

Kültürpark Kemal Sunal Anfi Tiyatro’da gerçekleşen törende yaz spor okulunu başarı ile tamamlayan sporcuların başarı sertifikaları Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul ve Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin tarafından verildi. Öğrencilerin sertifikalarını takdim eden Başkan Vekili Şahin, başarılı öğrencileri kutlayarak, Büyükçekmece Belediyesi’nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitim, kültür, sanat ve spora verdiği desteği sürdüreceğini ifade etti.

Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul ise, 7’den 70 her yaştaki insanın mutlaka spor yapması gerektiğinin altını çizerek, sporun bir yaşam tarzı olarak benimsenmesi gerektiğini söyledi. Törenin son bölümünde Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul tarafından Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin’e bir plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.