Büyükçekmece Belediyespor kupaya doymuyor!

Büyükçekmece Belediyespor kupaya doymuyor!
Büyükçekmece Belediyespor Alt Yapı U - 19 Genç Takımı, 2017 - 2018 sezonunu namağlup şampiyon olarak tamamladı.

Büyükçekmece Belediyespor’un A Takımı’da bu sezonu şampiyon oldu.

Haftasonu şampiyonluk kupasını alan Büyükçekmece Belediyespor U 19 Genç Takımı, Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Mart ayı birinci oturumuna katılarak kupalarını Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e takdim ettiler.

“Spor adına çok güzel şeyler olacak”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin 2018 yılını “Spor ve Gençlik Yılı” olarak ilan ettiğini belirterek; “Henüz yılın başında olmamıza rağmen 2 önemli şampiyon kupası Büyükçekmece’ye geldi. Bu yıl spor adına Büyükçekmece’de çok daha güzel şeyler olacak ve çok daha büyük başarılara imza atılacak. Buna olan inancım sonsuz.  Büyükçekmece’yi en iyi şekilde temsil eden Büyükçekmece Belediyespor A Takımı ve U 19 Genç Takımı oyuncularımızı, teknik heyetlerini ve kulüp yöneticilerimizi şahsım, meclisimiz ve Büyükçekmece ailem adına kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Akgün’e teşekkür

Büyükçekmece Belediyespor Başkanı Faruk Öztürk konuşmasında; “Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’e Türk sporuna verdiği katkılar ve gençlerimizin spora yönlendirilmesi için ortaya koyduğu gayret için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.