Büyükçekmece bir kez daha Avrupa’da!

Büyükçekmece bir kez daha Avrupa’da!
FIBA Avrupa Kupası‘nda ikinci ön eleme turu rövanş maçında Demir İnşaat Büyükçekmece deplasmanda Estonya’nın Tartu takımını 73-68 yendi.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında konuk olduğu Estonya ekibi Tartu’yu 73-60 yenerek gruplarda mücadele etme hakkını kazandı.

G Grubu’nda mücadele edecek

Tartu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk yarsını 35-34 geride kapatan Büyükçekmece ekibi, ikinci yarıda oyun üstünlüğünü ele geçiren Özhan Çıvgın’ın öğrencileri karşılaşmadan 73-68 galip ayrıldı. İkinci eleme turu ilk maçında da Tartu’yu 87-78 mağlup eden Demir İnşaat Büyükçekmece adını FIBA Avrupa Kupası gruplarına yazdırdı. Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, Belfius Mons-Hainaut ve Sigal ile G Grubu’nda yer alacak.

“Takımımızla gurur duydum”

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın deplasmanda Estonya’nın Tartu takımını yenerek FIBA Avrupa Kupası’nda gruplara kalmasının gurur verici olduğunu belirten Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Takımımızın elde ettiği bu başarı hepimizi çok mutlu etti. Geçtiğimiz yılda FIBA Avrupa Kupası’nda ülkemizi temsil eden takımızın bu yıl çok daha başarılı sonuçlar elde edeceğine inancım tamdır. Takımımızın teknik heyetini, sporcularını, taraftarımızı gönülden kutluyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.