Büyükçekmece bisiklet sporunda da iddialı

Büyükçekmece bisiklet sporunda da iddialı
Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Bisiklet Takımı’nın başarılı işlere imza attığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin jeolojik yapısı ile bisiklet sporu için Türkiye'nin en avantajlı ilçesin olduğunu kaydet
Büyükçekmece Belediyesi, Spor Akademisi bünyesindeki bisiklet takımı sporcularına yazlık ve kışlık malzeme dağıttı.

 “Sporcuların aileleri ile hedefleri paylaştı”

 Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Namık Yüksel, sporcular ve aileleri ile Atatürk Spor Kompleksi'nde bir araya gelerek Büyükçekmece Belediyesi'nin bisiklet sporundaki hedeflerini paylaştı. Bisiklet takımındaki gençlere malzeme dağıtımı yapılan etkinlikte Büyükçekmece'de sporun tüm dallarına önem verildiğine dikkat çeken Yüksel, "Görevimiz size spor olanaklarını en iyi şekilde sağlamaktır. Ailelerden beklentimiz; çocuklarını her türlü sportif faaliyete teşvik etmeleridir. Gençlerimizin spora olan ilgisi okul başarılarını da olumlu etkileyecektir" diye konuştu. 

Bisikletçiler, yazlık tayt-forma, kışlık tayt-forma, bandana, çorap, eldiven ve ayakkabı korumasından oluşan termal malzemeler ile profesyonel hayata ilk adımı attılar.

 

“Sadece spor değil sağlık içinde bisiklete binin”

 

Türkiye'nin ilk bisiklet yolunu 1996'da Büyükçekmece sahilinde hayata geçirdiklerini hatırlatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “İlçe genelinde düzenlenen bisiklet yollarına her geçen gün yenileri ekleniyor Büyükçekmece'de planlı, 14 kilometrelik bisiklet yolu mevcut. Önümüzdeki günlerde yeni bisiklet yolarını hizmete açacağız. Sadece spor amaçlı değil sağlık açısından da mutlaka bisiklete binelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.