Büyükçekmece'de futbol ziyafeti

Büyükçekmece'de futbol ziyafeti
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinliğe imza atan Büyükçekmece Belediye Belediyesi, şölenin ikinci gününde üniversiteler arası futbol turnuvası ve şöhretler futbol maçı düzenledi.

Şampiyon Beykent Üniversitesi

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin ikinci gününde ilk olarak ‘19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası’ düzenlendi. Beykent Üniversitesi, Arel Üniversitesi ve Fatih Üniversitesi’nin kurdukları takımların mücadele ettiği turnuvada, şampiyonluk kupasını almaya hak kazanan takım Beykent Üniversitesi oldu. Dereceye giren takımın sporcuları kupa ve madalyalarını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün elinden aldı.

 

Başkan Akgün'den gol şov


 

Turnuvanın ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de aralarında bulundu şöhretler takımı sahaya çıktı. Eski Trabzonsporlu futbolcular Musa Büyük ve Göngör Öztürk, Sarı Süleyman olarak tanınan eski Beşiktaşlı futbolcu Süleyman Oktay, eski Galatasaraylı futbolcular Adnan Eser, Muhammet Altıntaş ve Eyüp kaymakçı gibi isimlerin de yer aldığı iki karma takım galip gelebilmek için top koşturdu. Berabere biten maçı Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün yer aldığı takım penaltı atışları sonrasında 5-4 kazandı. Maçın tamamında forma giyen Başkan Akgün, ortaya koyduğu performans ve attığı 3 golle adeta şov yaptı.

Karşılaşma sonunda her iki takımın oyuncularını hatıra fotoğrafı çektirdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.