Büyükçekmece Efes'in konuğu oluyor

Büyükçekmece Efes'in konuğu oluyor
Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi 19. hafta maçında Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol’u konuk ediyor. 29 Şubat 2016, Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 20:00’de başlayacak ve Lig TV 3 ekranlarından naklen yayı
 Spor Toto Basketbol Ligi’nde 18. hafta maçında Anadolu Efes Banvit’i deplasmanda 92-87 mağlup etmiş, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol ise Trabzonspor Medical Park’ı 75-71 yenmişti.

Ligde 18. haftanın ardından Anadolu Efes 14 galibiyet ve dört mağlubiyet ile ilk sırada, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol ise 10 galibiyet ve sekiz mağlubiyet ile yedinci sırada yer alıyor.

Anadolu Efes Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol maçı ile birlikte Türkiye’deki 1376. resmi maçına çıkacak. Takımımız Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1253, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 20, Türkiye Kupası’nda 99, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1254. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1253 karşılaşmada 971 galibiyet, 279 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,49)

Anadolu Efes ile Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol arasında bugüne kadar oynanan tek karşılaşma ligin ilk yarsında Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynandı ve takımımız mücadeleden 91-61 galip ayrıldı.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.