Büyükçekmece ve Giresun dostluk yemeğiyle buluştu!

Büyükçekmece ve Giresun dostluk yemeğiyle buluştu!
Türkiye Basketbol 2. Ligi Playoff yarı finallerinden BEKO Basketbol 1. Ligi'ne yükselmeyi garantileyen TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Kulübü ve Yeşil Giresun Belediye Spor takımları final maçından önce dostluk yemeğinde buluştu.

Yoğun geçen sezonun ardından Türkiye Basketbol Ligi’ne çıkan takımların katıldığı dostluk yemeği keyifli sohbetlere sahne oldu.

 

Tüzmen ve Güler başarı diledi

 

Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta gerçekleştirilen yemeğe Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Selami İnce, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Bayraktar, Yeşil Giresun Belediye Spor Başkanı Bülent Yavuz ve takımların yöneticileri katıldı.

Tesadüfen aynı restaurantta yemek yiyen eski bakanlar Kürşad Tüzmen ve Hilmi Güler’de masaya gelerek iki takıma birinci ligde başarı dileklerinde bulundu.

 

“Sporla ilgilenen insan hayata karşı pozitif olur”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen yemeğe katılan Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin, “Başta oyuncularımızı hazırlayıp bu başarıyı ortaya çıkartan değerli hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Ulu önder Atatürk’ün de söylediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sporla ilgilenen insan hayata karşı daha pozitif olur, insanın her zaman zinde kalmasını sağlar. Bizimle birlikte büyük bir mücadele vererek sonuçta BEKO 1. Basketbol Ligi'ne çıkma başarısı gösteren Yeşil Giresun Belediye Spor'a da başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.