Büyükçekmece’de imzalar atıldı

Büyükçekmece’de imzalar atıldı
BAL, Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Büyükçekmece Belediyespor, dün Kulüp Tesislerinde Ümit Kalko başkanlığında oluşan yeni yönetim ilk toplantısını yaptı.
Yapılan toplantının ardından görev dağılımını da gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyespor, Kulüp tarihinde bir ilke imza atarak Menajerlik sistemini getirdi. Öncelikle yeni oluşan yönetim Kurulunun toplantısının ardından Teknik Direktör olayını sonlandıran Büyükçekmece Belediyespor, ardından da Kulüp Menajerlik görevine bölgenin tecrübeli isimlerinden iki dönem Silivrispor’da görev yapan Özgür Kurt’u getirerek büyük bir iş başarmış oldu. Teknik Direktör Tuncay Soyak ile yeniden anlaşan ve yola devam etme kararı alan Büyükçekmece Belediyespor’da taşlar her geçen gün yerine oturmaya başladı. Yeni sezonda lige güçlü bir Büyükçekmece Belediyespor ile girmeye amaçladıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ümit Kalko, yönetim kurulu toplantısının andından basın ile bir araya geldi.

Yeni yönetimimiz iş başı yaptı

Kulüp Başkanı Ümit Kalko, yönetim kurulu ile yapılan toplantının ardından duygularını şöyle ifade etti, “Büyükçekmece Belediyespor yönetimi bugün itibarı ile göreve başlamıştır. Yeni yapılanma içerisine giren Büyükçekmece’de mali yapılanmayı en iyi şekle getirmek ve oluşturmak için yomla çıkmış bulunmaktayız. Öncelikle ekibi oluşturmak ve akabinde neler yapılabilir onun çalışmasını yapacağız. Büyükçekmece Belediyespor’un kısa vadedeki hedefi 3. lig fakat ivedilikle uzun vadedeki hedefimiz kesinlikle 2. Lig olacaktır. Bugün beş yıllık bir yapılanmanın temelini atmış bulunmaktayız. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’ün de bu oluşumda büyük katkıları olmuştur. Bu yapılanmada yer alan Başkanımıza da teşekkür ediyorum. İlçemizde bulunan kulüplere de bu anlamda gerekli desteği sunan Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün katkılarını asla küçümseyemeyiz. Bakıldığında her kulübün hemen hemen tesisi var ve maçlarını oynayabilecek halde olmasa da çalışmalarını en iyi ortamlarda yapılar hale getirdiğini düşünüyorum. Bu hizmetin karşılığı mutlaka başarılarla ölçüşür. Bunu da yakın zamanda kulüplerimizin görme şansı olacağına inanıyorum. Bu anlamda diğer kulüplere verdiği desteğin aynını Büyükçekmece’ye vereceğine inandığımız başkanımız Dr. Akgün’ü bu destekler karısında mutlu edeceğiz.

Büyükçekmece, hak ettiği yerde değil

Büyükçekmece Belediyespor’un yerinin BAL, Bölgesel Amatör Lig olmadığını söyleyen Kalko, “Büyükçekmece’nin gerçek yerinin Amatör Lig değil, profesyonel bir lig olmalı” dedi. Kulübe verilen desteğe rağmen takımın büyük bir şanssızlıklara uğrayarak 3. lige çıkamadığını söyleyen Başkan Ümit Kalko, “Bu 3. Lige çıkmak inşallah bizim mevcut yönetimimize nasip olur bizlerde bununla gurur duyar hale geliriz. Bu zamana kadar bu camianın iyi yerlere gelebilmesi için çaba gösteren ve desteklerini esirgemeyen eski kulüp başkanlarımıza ve son dönem Kulüp Başkanımız Seyfettin Selim’e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bayrağı biz devraldık ve bunu en iyi şekilde dalgalandırmak adına elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımızdan hiç şüpheleri olmasın.

Bu sezon bir ilk olacak

Başkan Ümit Kalko, yeni sezonda Büyükçekmece’de bir ilgi gerçekleştireceklerini, kulübe menajerlik sistemini oturtacaklarını söyledi. Bununla ilgili yapılanmayı tamamladıklarını söyleyen Kalko, “Bu sezon Büyükçekmece Belediyespor hep ilkleri yaşayacak. Bilindiği üzere Silivrispor’a uzun yıllar futbolculuk ve menajerlik anlamında büyük katkılar sunan Özgür Kurt’u bu kurumun başına getirdik. Artık Büyükçekmece, Menajerlik sistemi ile yürütülecektir. Bunun yanında Hocamız Tuncay Soyak ile de yola devam etme kararı aldık. Teknik direktör Tuncay Soyak ve Menajerimiz Özgün Kurt’un birlik ve beraberlik içerisinde Büyükçekmece Belediyespor’u en iyi yere taşıyacaklarına inanıyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.