Büyükçekmece’liler derneğine kavuşuyor

Büyükçekmece’liler derneğine kavuşuyor
Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor’un yanında 12. Adam olarak gerekli desteklerini sürdüren Büyükçekmece Taraftarlar Derneğinin ateşli taraftarları, kendilerine ait Dernek Lokalini açmak için gün sayıyor.

Derneğin içerisinde yapılan dizayn çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, yakın zamanda muhteşem bir açılış programı ile tüm Büyükçekmecelilerin hizmetine açılacak. Bu derneğin oluşumunda önemli çalışmalar yapan ve oluşum için epey bir zaman harcayan Dernek Başkanı Özcan Demir ile Mustafa Atalay, Büyükçekmece Belediyespor Yönetiminden de biraz olsun destek alarak bu güzel futbol mabedini en yakın zamanda faaliyete geçireceklerini söylediler.

Bundan böyle Büyükçekmece Taraftarlar Derneğinin de bir adresinin olacağını söyleyen Demir ile Atalay, açılış programı için ilerleyen günlerde bununla ilgili bir basın açıklamasa yapacaklarını söylediler. Büyükçekmece Belediyespor Yönetimi de bu oluşuma destek olma adına üzerlerine düşen görevi yapmaya gayret göstereceği mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.