Cafer Aydın; Kazanmak için gideceğiz

Cafer Aydın; Kazanmak için gideceğiz
Pazar günü deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Tepecikspor’da hazırlıklar galibiyet üzereni yapılıyor.
Son çalışmalarda oyuncularının üzerine titreyen ve herkesin daha fazla özveri gösterip seri bir galibiyet yakalamada pay sahibi olmasını isteyen Teknik Direktör Cafer Aydın, hiçbir rakipten çekinmemeleri gerektiğini söyledi. Takımın bu kötü gidişatından düzlüğe çıkabilmesi için oyunsal anlamda da rakiplerden üstün olmaları gerektiğini söyleyen Cafer Aydın, Diyarbakır’a da bu düşünce ile kazanmak için gideceklerini söyledi.

Bulundukları yerden hiç kimsenin memnun olmadığını söyleyen Teknik Direktör Cafer Aydın, üst sıralara çıkabilme adına takım olarak çok iyi işler yapıp Tepecikspor’u “Bu takım kötü gidiyor” imajını da silmeleri gerektiğini söyledi.

Telafisi olmayan maçlara çıkacağız

Teknik Direktör Cafer Aydın, telafisi olmayan dönüm maçlarına başladıklarını bu saatten sonra hiçbir maçın geri dönüşümünün olmadığından herkesin müsabakalara her zamankinden daha ciddi bir şekilde çıkmaları gerektiğini söyledi. Teknik Direktör Aydın, “Özellikte Tepecikspor için bu saatten sonra oynanacak olan her maç final niteliğinde olacaktır. Diyarbakır a da puan veya puanlar için gideceğiz. Çalışmalarımızı hafta başından beri galibiyet üzerine yapıyoruz.

Telafisi olmayan maçlara giriyoruz ve bu maçları en az puan kayıplarıyla kapamalıyız. Tepecikspor’un şu anki konumu bizleri, yönetimi ve taraftarımızı hiç mi hiç memnun etmiyor. Bize bir galibiyette yeterli değil, seri galibiyetler gerekiyor. Grupta herkesin bildiği gibi Ateş hattındayız. Oyuncularımıza güvenim çok çünkü hepsini çok iyi tanıyor onlarla başarılı olacağımıza inanıyorum. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında ilki yaşamak ve evimize üç puanla dönmeyi amaçlıyoruz. Takım olarak buna hazırlanıyor iyi bir netice ile İstanbul’a dönmeyi arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.