Çatalca Belediyesi Karate Takımı ödülleri topladı

Çatalca Belediyesi Karate Takımı ödülleri topladı
Çatalca Belediyesi Karate Takımı, İstanbul İller Arası Karate 34 Süper Lig 4.Etap “Süleymaniye Etabı” müsabakalarına katılarak 3 altın, 5 gümüş, 5 bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde ettiler.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Halkalı İfa Spor Salonu’nda gerçekleştirilen İstanbul İller Arası Karate 34 Süper Lig 4.Etap “Süleymaniye Etabı” müsabakalarına katılan sporcular yine Çatalca’yı başarıyla temsil etti.

Başarılarımızda Başkanımızın büyük desteği ve emeği var

20 kategoride yapılan karşılaşmalarda 3 altın, 5 gümüş, 5 bronz madalya alan karateciler, yıl boyunca yaptıkları yoğun çalışmaların karşılıklarını aldıklarını dile getirerek, başarılı olmalarında büyük desteği ve emeği olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkürlerini sundular.

Çatalca’da birçok spor dalına destek verdiklerini kaydeden Başkan Cem Kara, sporcuları, antrenörlerini ve çocuklarını spor yapmaya teşvik eden ailelerini kutlayarak, “Sporcularımızın her başarısında ayrı bir gurur yaşıyoruz. Karatecilerimizi bu üstün başarılarından dolayı kutluyor ve bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.