Çatalca Belediyesi Karate Takımından yine bir rekor

Çatalca Belediyesi Karate Takımından yine bir rekor
Sakarya’da devam eden İller Arası Karate Liginin 4. ayağı 13 Ocak 2018 Cumartesi günü Sakarya Hendek ilçesinde yapıldı. Çatalca Belediyesi Karate Takımı yine bir rekora imza atarak 4 altın 1 gümüş madalya kazandı.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurularak yoğun bir tempoyla antrenmanlarını devam ettiren Karate Takımı, katıldığı müsabakalarda üstün başarı göstererek Çatalcalıların göğsünü kabartıyor.

İller Arası Karate Liginin Şehit Polis Gaffar Okkan anısına düzenlenen 4. ayağında 13 ilden katılan 1150 sporcu kıyasıya mücadele ediyor. Çatalca Belediyesi Karate Takımı bu zorlu mücadelede üstün başarı göstererek her yıl elde ettiği başarılı sonuçları bu yıl daha ileri seviyeye taşıdı. 5 sporcunun 4 altın 1 gümüş madalya aldığı takım birincilik kupasını almak hedefiyle verdiği mücadelelerle ligde iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Adım adım zirveye

Çatalca Belediyesi Karate Takımı aynı zamanda bayanlar kategorisinde de zirveye gözünü dikerek adım adım ilerliyor. Sakarya İller Arası Karate Liginin 4. etabında 2008 doğumlu minik karateci Gözde Baydemir izleyenlerden büyük alkış aldı. “Tek hedefim bayanlarda da milli sporcumuz olması” diyen Takım Antrenörü Muzaffer Muyan yaptığı açıklamada Gözde Baydemir’in Milli Takım seçmelerine katılarak ilçede yeni milli sporcu olarak yerini alacağını belirtti. Karate takımının başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, sporcuları, ailelerini ve antrenörleri Muzaffer Muyan’ı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.